torstai 10. huhtikuuta 2014

Heartless

Viimeaikoina on tullut ahkeraan kierreltyä kirpputoreilla. Läpi on koluttu kirppareita niin vaasassa, seinäjoella ja kurikassakin. Aina välillä tekee ihan simo mahtavia löytöjä ja välillä joutuu lähteä tyhjin käsin. Tässä on kuitenkin parin kirppari kierroksen saaliit.Musta kesätakki, josta löytyy vetoketju, napitus ja huppu. Misfits kangasmerkin siirsin tähän vanhasta takistani, joka nyt viimein pääsi eläkkeelle. Toiseenkin hihaan on suunnitteilla joku kangasmerkki ja ehkäpä tuohon voisi lisätä vähän niittejäkin? Pitää miettiä.


Edellinen omistaja on leikannut jostain paidastaan kuvan ja ommellut sen tähän takkiin. Ihan mahtava! Tästä takista tuli kertaheitolla suosikki! Jopa ahkerasti käyttämäni maasto-kuosinen takki joutui väistyä tämän tieltä kaappiin.


Tätä vanhaa tarjotinta jouduin etsiä jonkin aikaa ennen kuin löysin. Ei meinannut missään olla myytävänä tälläistä. Tätä tarjotinta varten on jo suunnitelmia, nimittäin tarjottimena se ei tule toimimaan vaan siitä tulee jotain ihan muuta. Mitäs veikkaatte mitä tästä tulee? 

5 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia löytöjä! Oma veikkaukseni tuon upean tarjottimen suhteen olisi, että siitä voisi ainakin tulla siisti taulu jos keskelle laittaa jonkin kuvan! ^___^

  VastaaPoista
 2. Tosi suloinen takki! ^_^ Itsekkin arvelin, että voisit taiteilla jotain kivaa ja lätkäistä sen tuon tarjottimen keskelle, että siitä tulee kehys.

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä!!^^ mie taas veikkailen että aiot tehdä siitä tarjottimesta peilin!!:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis tarjotin, mielenkiinnolla odotan, et mitä sie siihen keksit! Ekana tulee mieleen joku asetelma tms kotiin, taulu tai joku muu askartelu-projekti? :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille kommenteista! Hyviä arvauksia kaikilla, mutta ei vielä täysin oikeaa. Jotakin seinälle laitettavaa tuosta tarjottimesta tulee :))

  VastaaPoista