torstai 24. huhtikuuta 2014

Hyvät ja pahat

Taas on viime päiviin kuulunut niin hyviä kuin pahojakin asioita. Aloitetaan vaikka niistä hyvistä.


Ensinnäkin se että muutto on nyt saatu 95% hoidettua. Vielä pitää laittaa paljon tavaraa paikoilleen ja siivota, mutta muuten alkaa olla valmista. Sitten se, että pihalla on aurinkoista, aurinko lämmittää jo ja linnut laulaa! En muista että edellisessä asunnossamme olisi voinut kuulla linnun laulua. Vaikka oonkin koko ikäni pohjanmaalla asunut niin nyt tuntuu, että on oikeasti rauhallisessa paikassa, jossa mielikin voi viimein levätä kunhan pahin härdelli on ohi. Ihan huippu juttu siis!


Kelly Osbourne Turning Japanese-sarja löytyi ihan uutukaisena kirppikseltä. Viihdyttävä sarja, joskin lyhyt. Vain 3 jaksoa. Harmi, olisin voinu kattoa enemmänkin. Mansikka - suklaa smoothie oli hyvää. Taidan koko tulevan kesän elää smoothieilla.


Violetti makuuhuone! Rakkautta! Viimeinkin makuuhuone on makuuhuone, eikä yhdistetty työ- ja makuuhuone. Makkari on paikka jossa voin rauhoittua kun oikein ahdistaa. Sen täytyy olla paikka, jonne voin paeta pahoja asioita. Sen on oltava rentouttava paikka ja sitä se totisesti onkin. Saatte tästä vähän parempaa kuvaa kunhan on kaikki jätesäkki vuoret saatu hävitettyä nurkista :D


Uskomatonta kuinka vähällä mun päivää voi piristää. Sain tämän aivan ihanan kortin eilen postissa eräältä uudelta tuttavuudelta postcrossingin kautta. Olen tämän henkilön kanssa vaihdellut vähän enemmänkin kortteja. Tämä kortti päätyy aivan varmasti kehyksiin ja seinälle!

Sitten vielä niitä pahoja asioita. Vaikka moni asia piristääkin mieltä niin aina vain tuntuu, että ajatukset ovat synkkiä ja mieli mustana. Ahdistaa, itkettää muttei pysty itkeä, tuntuu ettei kelpaa mihinkään. On vain ihminen vailla tarkoitusta, ylimääräinen. Tätä oloa ei helpota se, että olen nyt hakenut kaiken kaikkiaan 13 eri työpaikkaa, enkä päässyt yhteenkään.

Omat tekemiset ja sanomiset alkaa jälkeen päin nolottaa ja sitten vain häpeää itseään. Tuntuu että on hukassa, eikä tiedä mitä pitäisi tehdä. Ihmiset hokevat, että se mitä mun pitäisi tehdä on keskittyä toipumiseen. Helpommin sanottu kun tehty!

 Vielä Kurikassa asuessa hoitokontaktini oli paikallisella psykiatrianpolilla, jossa saamani "hoito" vain pahensi oloa. Pian olisi tulossa aika Seinäjoen mielenterveyskeskukseen, jossa hoidon taso pitäisi olla vähän korkeammalla, mutta aikaisempien huonojen kokemuksien takia lähinnä hirvittää ajatus sinne menemisestä. Mitäs sitten jos sieläkään ei osata hoitaa?

Tulipas taas avautuminen. Kiitos ja anteeksi!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa että muutto alkaa olemaan voiton puolella!!^_^
  Ja voi miten ihastuttava postikortti!!♥

  Toivottavati saat apua murheisiisi!!♥ eri psykiatreissakin on huimia eroja, miten ne käsittelee asioita ja kuinka kemiat kohtaa keskenään että uskaltaa avautua! Toivon sinulle hirmuisesti jaksamisia ja voimia!!♥ kun tarpeeksi jaksaa uskoa niin kyllä se aurinko alkaa paistamaan mustempaankin mieleen!!:)♥ tiedän kokemuksesta!!:) itsekkin kun yli 5 vuotta haudoin kaiken näköisiä myrkkyjä mielessäni itseni tuhoamisesta yms, tajusin lopulta sen että en voi muiden mielipiteitä muuttaa omasta itsestäni, mutta oman mielipiteeni ja asenteeni vokn muuttaa ja se on auttanut minua ymmärtämään että olen ainutlaatuinen juuri tälläisenä kiin olen ja jos se ei muille sovi, niin bye bye!!:) sen jälkeen on mieli ollut huomattavasti kevyempi ja aurinkoisempi!!^_^

  Voimia upea! !♥ *halaus*

  VastaaPoista
 2. Ensi käynnin perusteella olen viimein päässyt oikeaan paikkaan hoidettavaksi! :) Erittäin paljon kiitoksia eteenpäin kannustavista sanoista! :3

  VastaaPoista
 3. Älä tunne huonoutta siitä ettet saanut työpaikkaa. Tällä hetkellä on niin iso pula työpaikoista, että noihin jokaiseen 13 on voinut olla vaikka 100 hakijaa. :/ Tosin en tiedä miten pienellä paikkakunnalla asut, mutta varmasti hakijoita on ollut useita.

  Mullakin oli rakkaus violettia makuuhuonetta kohtaan pari vuotta sitten. Maalasin seinänkin violetiksi ja hommasin päiväpeitot ja petivaatteet violetin sävyissä, ym. pientä sisustetta. :) Ihana väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyksekseni sain työpaikan! Toki jouduin hakea töitä useammasta lähikunnasta eikä tämäkään työ ole samalta kunnalta jossa asun. Asun melko pienellä paikkakunnalla.

   Violetti on suuri rakkaus! Sitä onkin tullut tungettua vähän joka paikkaan mihin vain saa :D

   Poista