keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Skallar

Oon aina ollut etikettien orja. Varsinkin sen jälkeen kun aloitin opiskeluni kuva-artesaaniksi, eli graafiseksi suunnittelijaksi. Valmistumisen jälkeenkään orjuus ei hellittänyt. Yleensä ostaessani jonkin tuotteen kaupasta hinta tietenkin ratkaisee, mutta pakkauksellakin on merkitystä. Joskus ostan jotain ihan vaan siksi että pakkaus oli mielestäni hieno. Esim. teetä on aika usein tullut ostettua ihan vaan pakkauksen takia. Ja hyvää teetä on ollutki!

No juu.. tästä päästäänkin sitten siihen, että viikonloppuna kävin pyörähtämässä Vaasassa Pohjanmaan suurmeissuilla. Messuilla oli eräs pieni koju, joka näytti söpöltä, mutten ollut aikeissa ostaa yhtään mitään. Aikomukseni oli vain kävellä ohi. Kunnes eräät etiketit osuivat silmiini:Siis aivan mielettömän upeita! Herkkukaappi tursuaa kaiken maailman karkkeja, suklaita jne, mutta siitä huolimatta nämä oli ostettava ihan vaan upeiden etikettiensä vuoksi.

Löytyykö ruudun takaa muita etikettien orjia?

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoiset etiketit kyllä vetävät puoleensa, ja ne vaikuttavat yllättävän paljon ostopäätökseen. Eli meitä on ainakin kaksi!

    VastaaPoista
  2. Mulla itseasiassa on sama "ongelma". Oon typofiili ja opiskelen graafisella alalla (ulkoasun toteuttaja) niin tulee vähän turhankin usein kiinnitettyä huomiota tuotteiden ulkoasuun ja typografiaan. :D

    VastaaPoista
  3. Hyvä tietää että etiketit vetävät muitakin puoleensa : D

    VastaaPoista