perjantai 30. toukokuuta 2014

Cross my heart and hope to die


Eräänä iltaipäivänä innostuin taas maalailemaan ja tämmöisen sain aikaiseksi. Pohja on 20 cm x 20 cm ja maalattu akryyleillä. Kuvassa ikkunasta tuleva valo hieman vääristää taustaa ja tausta onkin paremman näköinen ihan livenä.

Jo pidemmän aikaa olen pyöritellyt päässäni ajatusta mahdollisesta näyttelystä. Olen kerran aikaisemmin järjestänyt näyttelyn, jossa jopa yksi töistäni myytiin ennenkuin näyttelyä edes varsinaisesti avattiin. Hyvät muistot jäi ja nyt haluaisinkin jälleen järjestää näyttelyn töilleni. Viimeksi mukana oli suurimmaksi osaksi muiden töitä, mutta tällä kertaa siellä olisi vain omiani. Todennäköisesti näyttely sijouttuisi Seinäjoen suuntaan. ja kaikki työt on tietty myytävänä ellei toisin mainita.

Mitä mieltä te olette? Hyvä vai huono ajatus?

4 kommenttia:

 1. Hyvä ajatus, sie oot taitava maalaamaan! ^^ Sit vaan saisit laittaa kuvia meille lukijoillekkin, että millasia töitä sie oot tehnyt, jos ei paikan päälle pääse. :)

  VastaaPoista
 2. Noilla taidoilla ehdottomasti hyvä ajatus! Aivan loistavia töitä ja varmasti joku ostaisi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos kummallekin! ^^ Mukava huomata, että ajatus saa kannatusta!

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti!! Työsi ovat niin ainutlaatuisia että olisi suorastaan häpeällistä pitää niitä poissa muiden katseilta!!;) ja kuten Vivian sanoi niin tänne kuvia meille jotka emme pääse näyttelyäsi katsomaan!!^_^

  VastaaPoista