tiistai 6. toukokuuta 2014

It's only pain


Helou täältä kiireen keskeltä! Postailu on jäänyt vähän vähiin sillä olen joutunut jatkuvasti rientää paikasta toiseen milloin minkäkin takia. On kuraattori käyntiä, mielenterveyskeskus käyntiä, työhaastattelua, josta sainkin työn joka sekin on jo alkanut. Myös pellolla olen saanut pari päivää kulutettua. Täällä kun noita peltotöitä on kovastikin tarjolla mummolassa. Välillä tekee hyvää käydä vähän ahertamassa, vaikka tokihan se tuntuukin kaikissa lihaksissa sen jälkeen.

Aloitin tosiaan jo kesätyön, jonka piti helpottaa taloudellista tilannetta ja vähentää huolenaiheitani ja sitä kautta myös siis hieman helpottaa toipumistani, mutta asiat tuntuu menevän vain entistä pahemmin solmuun. Tekisi mieli jäädä peiton alle piiloon. Olisi hienoa kun voisi "lakata olemasta" pariksi päiväksi. Niin ettei mitkään tekemättömät asiat niiltä päiviltä voisi jäädä kummittelemaan. Kukaan ei vaatisi tekemään mitään jne.
Vaikka työ onkin vaikeuttanut asioita niin olen silti toistaiseksi viihtynyt tuossa työssä hyvin, vaikka pelkäsinkin ahdistuvani ja lyöväni siksi hanskat tiskiin. Myyn siis kesäkukkia. Helppoa hommaa, joskaan ei ihan niin kevyttä kuin kuvittelisi. Jo ensimmäisen päivän jälkeen kaikki lihakset huusi hoosiannaa kaiken sen kyykistelyn ja kukkien pakkaamisen jne jälkeen ja parin päivän jälkeen ei työpäivän päätteeksi meinaa päästä kävelemään. Mutta ompahan myyty ihan simosti kukkia!


Loppuun vielä vähän söpöyttä eräältä aurinkoiselta ja lämpimältä päivältä :))

6 kommenttia:

 1. Voieii mikä pikkuturjake teidän sohvalta löytyy, ihan ylisoma! ♥ Varsinkin tuo fleda, kunnon hevipupu! :D Taidan käydä pöllimässä tuon suloisuuden teiltä, ja tuoda oman riiviökanini tilalle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinainen pikku riiviö tämäkin : D Söpö neiti muhkealla parralla ja tämä neiti osaa moshata tukallaan!

   Poista
 2. Täytyy sanoa taas, että aivan ihanat hiukset siulla ja tosi pirteä ja kiva kuva :) Harmi, ettei elämä ole ihan niin pirteää, mutta toivotaan että fiilikset paranee. Saisipa itsekin töitä.

  Herttainen pupu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ^^ Sissikin kiittää! Toivon että kesän lämmön ja auringon myötä mielikin piristyisi vähän. Olen huomannut että ulkona vallitsevalla säällä on vaikutusta mielialaani. Todella synkkänä ja sateisena päivänä mielikin on todella mustana.

   Poista