torstai 29. toukokuuta 2014

Lonesome Rider


Hyvää tätä päivää kaikille lukijoille! Viimeviikko oli tuskastuttavan kuuma ja tällä viikolla on ollut hyvinkin viileä sää. Kummallakaan kelillä en ole vielä osannut pukeutua oikein. Joko läkähtyy tai sitten palelee. Ehkäpä opin paremmin kun kesää kohti mennään. Olo on erittäin kesäinen kun aurinko paistaa ja linnut laulaa. Kesäistä oloa vahvistaa Volbeatin  Lonesome riders, joka tuntuu joka välissä soivan radio rockilla ja tuntuu jäävän ainakin meikäläisen päähän pyörimään. Kuulen biisiä kovin usein sillä uskollinen auton soittimeni tekee kuolemaa ja pystyn kuunnella tällä hetkellä vain radiota..vituttaa välillä toki rankastikin kun ei pysty huudattaa kajarit napsuen suosikki levyjään.

Kuvista näkyy nyt erittäin hyvin mitä jatkuva aurinko tekee violeteille hiuksille. Pari päivää ja ne ovat aivan siniset ja hetken kuluttua pää alkaa vihertää. En tykkää. Hiusteni onneksi tätä työtä kestää vain hyvällä tuurilla juhannukseen asti ja siitä siirryn töihin sisätiloihin. Kuvista näkyy myös että päälläni on täysin musta asukokonaisuus ja voitte vain kuvitella kuinka tuskaisen kuuma oli. Jo pelkkä sukkahoisuista luopuminen helpotti olo kummasti.


Ihan huippua kun tässä uudessa kämpässä on oikeasti takapiha! Ei tarvitse enää yrittää mahduttaa kaikkia vieraita pienelle parvekkeelle ja viimeinkin saan oikeasti istuttaa kaiken maailman rehuja pihan koristukseksi. Toki se vähän kyrpii kun naapurin kissa käy repimässä ylös kaikki kylvämieni kukkien taimet 8(  Olen erittäin eläinrakas ihminen, mutta kyllä se silti suututtaa.

Hiusten koristuksena toimii itse väkertelemäni piikki-pinni. Tulee varmasti olemaan mukana monissa kesän menoissa! Ja niitä menoja piisaakin. Teidossa on juhlia, festareita, reissuja jne. En millään malttaisi odottaa! Intopallona täpisen jo tulevaa Nummirockia! Erityisesti odotan Stonen, W.A.S.P.in ja Kätilöiden keikkoja. Toki sieltä löytyy monia muitakin huippu esiintyjiä, mutta nämä nyt päällimäisenä odotan näkeväni.

Onko muita tulossa Nummeen? Tai menossa festareille ylipäätään?

2 kommenttia:

  1. Kissat ovat kyllä mukavia elikoita, mutta oikea maanvaiva jos ne juoksevat vapaina pihoilla. Vanhemmillani kasvoi perunoita, mutta naapurin katti kaivoi perunat ylös ja paskoi niiden päälle, joten sinne meni sitten sekin perunamaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni ei ole kunnon ryytimaata, mutta kuitenkin melko pieni istutuslaatikko löytyy, jossa on porkkanoita, salaattia, tomaattia jne ja jukolauta musta tulee katkera naapuri jos naapurin kissat kaivaa ne ylös.

      Poista