lauantai 31. toukokuuta 2014

The monster demands a mate!

Tykkään katsella vanhoja kauhuleffoja, siis oikeasti wanhoja. Jokin niissä vain kiehtoo ja ne ovat aivan omaa luokkaansa verrattuna nykypäivän kauhuleffoihin, joita harvemmin tulee katsottua ja jotka harvemmin niin paljoa kiinnostavatkaan kuin vanhat klassikot.


Toissa iltana viihdytinkin itseäni The bride of Frankenstein leffalla ja odotukset oli korkealla. Tokihan leffa oli hyvä ja Frankensteinin hirviö aika symppis hahmo, mutta olin pettynyt siihen kuinka vähän tämän tulevaa morsianta kuitenkaan näytettiin. Myöskin leffan loppuratkaisu oli jotain aivan muuta kuin mitä odotin, mikä ei kuitenkaan välttämättä ole mikään huono asia, sillä on erittäin ärsyttävää kun leffan loppu on ennalta arvattavissa.


Ainakin omasta mielestäni tämä morsian ehdokas oli kaunis kasvoiltaan, vaikka olikin juuri herätetty kuolleista ja vaikkei hän oikein hallinnutkaan kunnolla ruumistaan.

2 kommenttia:

  1. Ooh, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta leffalta :) Vasta viikonloppuna tuli joku 60-luvun Orgiat hautausmaalla komediakauhutrollileffa, mutta ei tullut katsottua. Vanhoista kauhuelokuvista olen kahtonut yhden Dracula-elokuvan, jossa oli Lucyn ja Minan hahmot käännetty väärinpäin, mutta pitäisi ehdottomasti katsoa useammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ystävänpäivän tienoilla blogissa vilahtanut The Fly oli myös ihan mielenkiintoinen leffa kokemus. Mukana mm. Vincent Price. Kuitenkin molempien leffojen, The fly ja bride of frankensteinin loppu on ollut jotain muuta kuin sitä mitä odotin. :D

      Poista