sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

No anaesthesia!

Niin vain kävi, että jouduinkin lopettaa kesätyöni kesken ja palata sairaslomalle. Lääkärini ihmetteli, että kestin näinkin kauan, sillä olin vielä puolikuntoinen kun aloitin työn. Sairasloma olisi haluttu kirjoittaa koko kesäksi, mutta toistaiseksi suostuin olemaan saikulla vain heinäkuun alkuun sillä tiedossa olisi toinenkin kesätyö, jota haluan ehdottomasti päästä kokeilemaan. Mutta nyt ollaan siirrytty keskivaikeasta masennuksesta vakavan puolelle. Turhauttaa kun pisteet ei lähde laskuun vaan nousee tappavan tasaista tahtia. Se ei kuitenkaan ollut se postauksen pää pointti vaan se, että..

..mulla on viimeinkin lippu Nummirockiin! Jos olette paikalla niin tulkaa vetämään hihasta! Oon odottanut nummea kuin kuuta nousevaa ja se on ehdottomasti tämän kesän kohokohta. Toissa vuotinen nummi oli parhautta sen yhden päivän verran, joka siellä oltiin ja viime kesänä nummi jäi väliin ja sekös vitutti ja rankasti. Tänä vuonna rellestetään sitten senkin edessä kun kätösissä on kolmen päivän lippu. Kädet tärisee ja kaasujalkaa vipattaa kun odottaa koska saa lähteä ajamaan kohti Kauhajoen Nummijärveä! Paikalla on paljon hyviä bändejä, mutta muutamaa odotan ylitse muiden: W.A.S.P., Stone ja Turmion Kätilöt. Vaikka kaikki on jo kertaalleen tai useampaan kertaan nähtyjä on ne silti pakko nähdä uudestaan.

Niin ja nämä ja pari muuta hiushärpäkettä esittäytyy toisen blogin puolella. Handmade by Sonja *klik klik* Jatkossa linkki löytyy myös tuolta oikeasta reunasta aivan ylimmäisenä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti