sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Nummirock 2014

Nummirock 2014 on nyt takana päin ja täytyy sanoa, että olipahan festarit! Menoa riitti kaikille kolmelle päivälle, vaikka olikin kylmää ja sateista. Aurinkoakin nähtiin välillä.Auto on pakattu, päin vittua! Auto oli niin täynnä tavaraa, että hyvä kun saatiin edes 2 ihmistä mahtumaan mukaan.

Iltaisin oli jo sen verran kylmä, että viimeiset bändit katsottiin kerrospukeutuneena ja lapaset kädessä.Leiriä. Teltassa yönsä vietti yksi ihminen, yhtenä yönä. Itsehän nukuin autoni takapenkillä ja avomies apukuskin paikalla. Autossakin tuli kylmä, mutta sen sai sentään tarpeen vaatiessa nopeasti lämpimäksi toisin kuin teltan.

Ei pahaaSaavuttiin paikalle torstai-iltana, mutta silloin ei käyty katsomassa yhtäkään bändiä. Keskityttiin lähinnä leirin kasaamiseen ja tuttujen bongaamiseen leirintäalueelta. Perjantaina käytiin toteamassa Medeia, Mokoma, Stam1na ja Behemoth.

Stam1naIsmo Leikola Band oli yksi niistä esiintyjistä, joka vaan oli pakko käydä katsomassa ja olihan se viihdyttävä.Poisonblack

Se ei ole Sentenced, mutta tämän lähemmäs ei enää pääse. Hyvän keikan ukot kyllä vetivät ja olihan se hienoa nähdä Ville Laihiala eturivistä.W.A.S.P.

Tämäkin oli pakko katsoa eturivistä. Vanhuus näkyy, eikä sille saa mitään, mutta ääni ei muutu miksikään. Aivan mahtava keikka!Viimeisenä esiintyjänä Stone. Nämäkin ukot veti huippu keikan. Stonen keikalla jäin suosiolla vähän kauemmas eturivistä, etten vahingossakaan löytäisi itseäni pitin keskeltä.

Näiden lisäksi käytiin vielä katsomassa lauantaina Turmion Kätilöt ja Tuoni. Ainoa bändi, jonka olin suunnitellut käyväni katsomassa, mutta jonka kuitenkin jätin väliin oli Turisas. Alunperin suunnitelmana oli jäädä vielä yhdeksi yöksi ja lähteä kotia kohti vasta sunnuntaina, mutta päädyttiin kuitenkin yöllä Stonen jälkeen ajelemaan kotiin. Oma sänky on maailman paras paikka nukkua!  Oli kuitenkin ihan huippu Nummirock ja ensi vuonna taas uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti