tiistai 29. heinäkuuta 2014

"..ja vessassa mellastaa godzilla! "

Huom! Mikäli paskalaatuiset puhelinkuvat ärsyttää ÄLÄ LUE TÄTÄ POSTAUSTA!


Kylmä kesä muuttui lopulta aivan liian kuumaksi kesäksi, jonka vuoksi onkin tullut suurimmaksi osaksi vain ameebailtua yksikseen sisätiloissa. Voitte uskoa, että suurimmaksi osaksi kesä on siis ollut todella tylsä, mutta jotain kivaakin on aina välillä tapahtunut.


Kun muut on olleet uimassa olen itse kököttänyt rannalla suomeksi julkaistun pokemon mangan kanssa.


Käytiin me jossain vaiheessa toteamassa Yyterikin. Oli aivan mahtava!


Myös Powerpark käytiin toteamassa. Ja huomasimpa tuolla reissulla, että olin hurjapäisempi nuorempana. Nyt jo pelkkä mustekala tuntui hurjalta ja ensimmäinen kerta vuoristoradassa vasta hurja olikin.


Moniko muistaa vielä nämä? Voi sitä nostalgiaryöpyn määrää kun sain nämä käsiini. Näitä on tullut muropaketista silloin kun olin pieni. Takana taisi olla vuosiluku -97 Ihan parhautta!Aika iso osa sisällä ameebailusta menee pelaamiseen. Tällä hetkellä menossa on American Mcgee's Alice ja kun sattuu oikein masokistiselle tuulelle niin kidutan itseäni ensimmäisellä Tomb Raiderilla. Ensimmäinen Tomb Raider on myös ensimmäinen peli, jota muistan pelanneeni, mutta täytyy sanoa, että aika kultaa muistot. Pelaan ensimmäisen pelin läpi puhtaasti nostalgia syistä, mutta sen jälkeen taidan jättää pari seuraavaa suosiolla välistä ja siirtyä hieman uudempiin peleihin.

Nyt voisin taas koittaa ryhdistäytyä postailun kanssa.

2 kommenttia:

  1. American McGee's Alice on parhautta! Minusta se on paljon parempi kuin se uudempi Alice: Madness Returns, jota joutaisin taas pitkästä aikaa pelata, kun ei ole niin kamala helle, että kone kuolisi ekan puolen tunnin aikana. Mutta siis tuo ykkösosa on loistava, paljon aseita ja ennen kaikkea siinä saa itse tallennella miten haluaa. Vihaan auto-savea, aina tallentaa kusiseen kohtaan ja yritä siitä sitten päästä eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, täyttä parhautta koko peli! Ja ihanaa kun voi tallentaa juuri silloin kun mieli tekee :3 Tykkäsin kyllä tuosta uudemmastakin todella paljon, mutta jossain vaiheessa bongasin netissä kiertävän huhun, että tästä olisi tulossa kolmas osa ja elokuva. Jos tulee.. tällä hetkellä näyttää että sitä sopii vain toivoa.

      Poista