maanantai 18. elokuuta 2014

bloody fucking monday

Nöyrin anteeksipyyntöni jälleen kerran luurikuvista, seuraavassa postauksessa niitä ei nähdä!

Kaksi viikkoa sitten polkaistiin jälleen koulut alkuun ja jotain on jo saatu aikaankin. Aloitin nykyisessä koulussani opiskelun jo vuosi sitten, mutta monet lukijat varmasti tietävätkin, että olen joulukuun alusta asti ollut sairaslomalla ja tästä syystä aloitinkin opiskelun alusta uuden aloittaneen ryhmän mukana. Olen toiseksi vanhin luokallani ja suurin osa onkin näitä -98 syntyneitä. Uskokaa pois, tunnen itseni usein vanhaksi kun seuraan näiden juuri yläasteelta tulleiden touhuja. Osa osaa olla asiallisesti, mutta sitten löytyy näitä jotka heittäityy täysin pelleiksi. Täytyy varmaan rueta kantamaan halkoa mukana, että saa tarpeen tullen vähän kolautella kun oikein meinaa hermot mennä.


Päästiin jo vähän hommiinkin eli otettiin työn alle tuolit. Jokainen teki itselleen työtuolin. Ensin ne hiottiin ja maalattiin tartuntapohjamaalilla ja mahdolliset kolot tuolissa kitattiin.Sen jälkeen tuoli maalattiin haluamallaan värillä. Vain muutama teki tuoliinsa kuvan.


..Ei se kuva oikeasti hohda, kiitti vitusti puhelin! Olen tyytyväinen lopputulokseen. Siitä tuli jopa aika söpö. Toki noista sulista..tai tupsuista, kuinka vain, tuli vähän liian hempeän värisiä, joten identiteettikriisiä odotellessa.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti