sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Habitare 2014


Käväistiin koululta tekemässä päivän reissu Helsinkiin Habitare-messuilla. Matka tuntui loputtomalta ja tylsältä enkä ehkä ihan heti lähtisi uudestaan bussilla noin pitkään reissuun. Tässä kuitenkin vähän kuvia muutamista lemppari jutuista, loppu puolella en kerennyt edes kuvata kun lähinnä alkoi tarttua tavaraa mukaan vähän sisustus juttuja, mutta niistä kuvaa sitten myöhemmin.


Nämä lamput oli yksi lemppari juttuni messuilla. Tämmöinen lamppu todellakin kelpaisi omaankin kämppään.

Tämä pistokeseinä oli samaan aikaan ihan huippu ja todella creepy.  Yhden possun silmät hohti punaisina!


Kierrätys jutut kiinnosti myös kovasti ja tämä oli ihan huippu idea! Pyörän penkistä tehty peuran(?)kallo! Kelpaisi! Toki ideaa voisi myös vielä vähän kehittää maalamalla yksityiskohtia, mutta toimii hyvin näinkin.


Pyykinpesukoneen rummusta tehtyjä lamppuja.Tämä oli ihan supersöpö! Tahtoo! 


Tämä yritys oli yksi suosikeistani. Tietenkään en hoksannut kuvata kuin tämän söpön logon, mutta siis ideana on, että yritys tekee magneettisesti tai tarralla tehtyjä, vaihdettavia ja irrotettavia sisustuspäällisiä. Esim. jääkaappiin. Sen voit suunnitella itse valmiista kuvapankista tai suunnitella kokonaan itse omasta kuvasta. Itse aion ainakin tilata tälläisen päällisen astianpesukoneeseeni, kunhan ensin saan sellaisen hankittua. Mahtava idea! Helppo tapa saada persoonallinen jääkaappi tai vaikka sitten se astianpesukone.Söpöjä lamppuja. Melkein lähti tuo pingviini mukaan. Messuilla muuten vilahteli pingviinejä todella paljon piensisustus puolella.Ankanperse naulakko?Taas pingviini!

Enemmänkin kuvia ja kuvattavaakin olisi, mutta jätetään tämä toistaiseksi tähän. Löytöjäni esittelen myöhemmin, mutta niitä tehtiin seuraavista :

Iloinen keittiö
www.peltikyltti.fi

Kristalli, Tina ja Tyyny Oy
(täältä en ostanut vielä mitään, mutta varmaan lähtee tilaus menemään)

Lyhtytalo

Polkka Jam

2 kommenttia:

  1. Vähä mäki olisin halunnu tuonne ;____; RAHATUKUN kans. Mennään yhdes joskus sitte ku ollaan rikkaita ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mennään : D ei mullakaan ny niin hirveesti tonne menny rahaa vaikka ostinki jotain kivoja juttuja 8) mut oisin voinu ostaa enemmänki 83

      Poista