sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Never let this go

Mitä, taasko paskalaatuisia luuri selfieitä? Nojoo!


 Värjäsin hiuksetkin pitkästä aikaa ja aavistuksen punaisemmalla sävyllä kuin normaalisti. Kivaa vaihtelua, vaikka tyvestä tulikin vähän pinkki. Normaalisti käytän Directionssin Plum- väriä, mutta nyt päässä on Color glossin (muistaakseni) wild purple, joka oli siis sarjan kylmin violetti ja jota olen n. puolitoista vuotta sitten tainnutkin kokeilla vähän huonommalla menestyksellä! (toki silloin vain nopeasti korjailin väriä, enkä värjännyt koko päätä, saatika edes vaalentanut tyveä) Directionssin väriä olen käyttänyt ainakin vuoden, mutta nyt on pakko vaihtaa vähän punaisempaan sävyyn, sillä tämä väri muuttuu parin pesun jälkeen heti siniseksi.

 Color glossilla on kyllä tuplasti hintaa Directionssiin verrattuna, mutta va staavasti tämä sitten pysyykin päässä huomattavasti paremmin. Voin vaihtaa hieman sävyä, mutten vieläkään väriä.


Samalla hiusvärin metsästys reissulla löysin Suomalaisen kirjakaupan alesta Hobitti Tolkienin silmin-kirjan, jonka olin jo aikeissa tilata muualta ja vielä kalliimmalla. Kirja siis sisältää kaikki Tolkienin hobittia varten tekemät kuvat ja luonnokset. Kiinnostavaa selattavaa ja voipi olla, että löysin sieltä jopa idean erästä tatuointia varten, joka on aika kauan jo muhinut mielessä. Ja sanokaa mitä sanotte, mutta itse pidän paljon enemmän Hobitista kuin Taru sormusten herrasta.


Esimerkkiä kirjan sisällöstä.Vaikka pihalla alkaa olla kylmää ja sateista niin olen aloittanut uudestaan harrastuksen, joka unohtui n. puolitoista vuotta sitten. Lenkkeilyn. Paras tapa nollata aivoja on lähteä ulos kävelyllä ja iskeä kuulokkeet korville,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti