lauantai 29. marraskuuta 2014

We'd be so less fragile If we're made from metal

Yrityksistä huolimatta taas on postausväli päässyt vähän venähtämään.  Jännän äärellä on oltu monenkin asian kanssa. Välillä on oltu jopa epätoivon partaalla kun on miettinyt omaa elämäänsä. Työharjoittelusta on jo yli puolet takana päin ja hei, joulukin lähestyy hurjaa vauhtia, vaikkei sitä uskoisikaan kun pihalle katsoo. Joulun jälkeen koittaa paluu koululle, mikä tuntuu oudolta ajatukselta kun on kerennyt tottua menemään töihin. 


Välillä oon kuitenkin kerennyt tekemään koulujuttujakin ja viikko sitten pääsin taas edustus tehtäviin Know how- messuille. Tällä kertaa tehtävä oli vähän erilainen kuin aikaisempina vuosina; pääsin maalaamaan. Eikä ihan mitä tahansa maalausta, vaan pinstripingia. Elikkä siis autojen erikoismaalausta. Eniten näitä näkee vanhoissa amerikan raudoissa. Ei ole mitään helppoa hommaa. Tämä ei edes kuulu meidän opintoihin, mutta koska opettajani tiesi että olen tästä kiinnostunut ja aikaisemminkin harjoitellut niin miksi ei. Ja onhan pinstriping erikoismaalausta parhaimmillaan.


Roimasti parantamisen varaa, mutta ei auta kuin jatkaa treenaamista. Messut kesti kaksi päivää ja ensimmäinen päivä meni niin pahasti pieleen kuin vain voi. Aloin tietenkin jännittää ihmisiä ja epäillä itseäni ja omia taitoja ja pelätä mokaamista, joten tietenkään en saanut mitään kunnolla tehtyä. Se päivä meni pelkästään  maalauspohjien sotkemiseksi.

Hiljattain on muutenkin tullut maalattua paljon ja tässä taas jotain aikaansaannoksia.


Suden kallo, 33cm x 24cm canvas, akryylit

Vähän vaihtelua niihin peuran ja linnunkalloihin.


Ensimmäinen vähääkään ruusun näköinen ruusu. Tästä tuli lopulta synttärikortti, mutta karkasi vähän mopo käsistä glitterin ja muun kivan kanssa. Pitäisi kokeilla miltä tuo ruusu näyttäisi akryyleillä tehtynä. Näin akvarelleilla siitä tuli ihan kivan näköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti