perjantai 26. joulukuuta 2014

Buried Alive

En olisi koskaan voinut kuvitella, että joulu tuntuisi niin hirveältä kuin tämä joulu tuntui. Omalta osaltani siis meni joulu pahasti mönkään. Lahjojen avaaminen on muuttunut vuosi vuodelta ahdistavammaksi ja tänä vuonna olin jo paniikin partaalla kun lykättiin pakettia käteen. En rupea esittelemään koko lahja saldoa, mutta yksi ehdoton helmi on esiteltävä.

Kun katsoo tässä vuoden mittaan tekemiäni maalauksia on päivän selvää, että ihastuin tähän koruun heti kun näin sen:


Ja ei, se ei ole aito kallo, vaan kopio varpusen kallosta. Se on ihana! Eikä se voisi olla enempää näköiseni. Koru on tilattu Etsystä ja myyjän löydät hakusanalla Skullery. Hintakaan ei päätä huimaa sillä tämä koru maksoi 16.86e ja suomeen se saapui parissa viikossa.
Joka joulu olen perinteisesti tuijottanut heti aamusta alkaen jouluohjelmia ja leffoja. Joulupukin kuumalinja, Lumiukko ja Joulupukki ja noitarumpu on ollut pakko katsoa. Paitsi tänä vuonna. Olin heti herättyäni niin tavattoman pahalla tuulella, että päätin nukkua näiden ohjelmien yli. Kun muut katsoivat jouluohjelmia, meikäläinen tuijotti suomalaista black metal dokumenttia; Loputon Gehennan Liekki. Tuota dokumenttia ei voi ihan tosissaan ottaa, mutta ihan viihdyttävää katsottavaa kuitenkin.  Samaan syssyyn tuli katsottua vihoviimeinen Sentencedin keikka. Sen jälkeen on tässä kämpässä soitettu Sentencediä niin, että naapuritkin on kuulleet. Se oli vähän erilainen joulu se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti