torstai 1. tammikuuta 2015

Are you dead yet?

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille!

Omassa vuodessa 2014 ei ole paljoa kehumista. Vuosi oli yhtä painajaista ja samaa linjaa tuntuu tämä seuraavakin vuosi jatkavan. En juhlinut mitenkään, vaan istuin yksin kotona leffojen ääressä. Ei edes ollut minkään laista juhla fiilistä, eikä ylipäätään tuntunut miltään. Oli viime vuodessa omat pienet hyvätkin hetkensä, mutta pääosin se oli yhtä helvettiä. Toivottavasti muiden vuosi oli parempi ja toivottavasti muiden tuleva vuosi on vielä mahtavampi!

Yksi hyvä hetki vuoden loppuun  vielä mahtui, vaikka olo onkin koko joulun ollut hirveä.


Children of Bodomin keikka. Olin kyllä tietoinen tästä keikasta jo hyvissä ajoin, mutta köyhä opiskelija ei hirveästi juhli ja päätinkin olla menemättä..kunnes kaverini edellisenä päivänä pyysi mukaansa keikalle ja räävin kasaan viimeiset rahat että sain lipun. Ei kaduta, mutta nyt syödään hetki pelkkää nuudelia.Bändi veti hyvin ja keikka oli loistava! Settilistakin oli täydellinen. Yleisössä sensijaan olisi vähän moitittavaa. En tiedä lukeeko meikäläisellä otsassa, että "olen nainen, saa hiplata". Sillä ensimmäisen pitin aikana joku random humalainen äijä tarttui kiinni ja hiplasi sitten koko loppu keikan ajan. Vitutti ja rankasti. Ei tarvi tulla hipelöimään, ensi kerralla tulee nyrkistä.

5 kommenttia:

 1. Vietin itsekin uutta vuotta kyseisellä keikalla, oli kyllä oikein energiset esitykset kummallakin bändillä ^__^

  Inhottavaa tuo humalainen hiplailu! :O Itse sain onneksi olla ihan rauhassa, mutta hieman ärsytti se bitti joka tuntui valtaavan koko etuosan :/ Välillä sinne yritetään väkisellä repiä mukaan, välillä liiskataan aivan lavan edessä olevaa aitaa vasten :/ Noh, onneksi vaurioilta säästyttiin sekä minä että kamera vaikka välillä vähän pelottikin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, paitsi että nyt näin omia kuvia katsellessa huomaan että eri keikoilla me ollaan oltu sittenkin, koska Laiholla erilainen paita päällä :D

   Poista
  2. Varmaan peräkkäiset keikat olleet :D Mutta loistava keikka! Olin itsekin aika edessä, kolmannessa rivissä ja olo oli välillä hyvin litteä kun pitissä riehuneet alkoi töniä eteenpäin.

   Poista
 2. Oi ei, oon kade :c olin Bodomin keikalla aika tasan pari vuotta sitten joulun jälkeen. On kyllä niin mahtava bändi :3 ja Laiholla on käsittämätön karisma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin oon bändin nähny viimeksi 2009, joten oli jo aikakin nähdä uudestaan ^^

   Poista