lauantai 24. tammikuuta 2015

How to become a pigeon and escape life forever

Nyt voi tulla sekavaa tekstiä kun kello on puoli kolme yöllä, mutta yritetään saada tästä edes jotenkin ymmärrettävää.  Kotona vietetty aika on suorastaan piinaavan tylsää ja välillä joutuu väkisin keksimään itselleen tekemistä. Välillä kuitenkin tulee joitain hyviä, toteuttamisen arvoisia ideoita. Kuten vaikka Xbox 360:n maalaaminen pinkiksi!


Ei mitään suurempia taikatemppuja kuin Halpa-Hallista ostettu pinkki spraymaali. Riitti kun maalasi yhden kerroksen ja antoi kuivua rauhassa.


Boxi olisi ollut söpö ihan vaan pinkkinäkin, mutta koska oli pakko päästä sotkemaan niin sotkin sitten kunnolla. Tietty edelleenkin vähän kädet syyhyää siihen malliin, että josko kuitenkin vielä vähän glitteriä?


No, eipä ainakaan tule toista samanmoista xboxia vastaan missään. Ihan söpöhän siitä tuli. Monelta on tullut semmoista kommenttia että; Ihana! Söpö! MITÄ, SÄ TEIT SEN OIKEASTI? ja EI HERRAN JESTAS MITÄ SÄ OOT MENNY TEKEMÄÄN?

Hyvää lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Waude, hyvältä näyttää! Kyllä se glitteriki tuohon vielä passais. ;3

  VastaaPoista
 2. aivan ihana!! Nyt kyllä haluan tehdä samanmoisen operaation omalle xboxille, ehkä sitä sen myötä tulis käytettyä enemmän! :DD

  VastaaPoista
 3. Pewdiepie-otsikko bongattu :D
  Kaunis boksi tuli kyllä, ei näytä spraylla maalatulta. ^^

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille!^^ Ihan hauskaa puuhaa tuo oman boxin tuunaaminen eikä varmastitule toista samanlaista vastaan :D

  HuggyHare: ihana ärsyttävä Pewdiepie :D

  VastaaPoista