lauantai 7. maaliskuuta 2015

Color mask paint

Violetti on ihan ehdoton lempparivärini ja tämä väri on viihtynyt myös hiuksissani pitkään. Niinkin pitkään kuin reippaat 3 vuotta yhteen menoon. Tätä aiemmin on myös ollut violettia päässä, mutta välissä kokeilin muutakin.

Kolmessa vuodessa ehtii kokeilla vaikka ja mitä eri hiusväri merkkejä ja sävyjä. Käytin varmaankin noin pari vuotta kuitenkin pääasiassa Directions-merkin värejä, sävynä plume. Plume on aika siniseen taittava, kylmä sävy, josta pidin paljon. Kunnes.. Viime kesänä huomasin, että hiusten värjäämisen jälkeen meni vajaa viikko, että pääni ei ollutkaan enää violetti, vaan sininen. Sininen pigmentti oli todella tarrannut hiukseen, mutta punainen ei ottanut pysyäkseen. Varsinkin kun jouduin olla paljon auringossa.  Eli ei muuta kuin vakio väri vaihtoon. Syksyllä otin käyttöön Color glossin värit, ja sekoittelin kahdesta eri violetista sopivan sävyn. Tällä kertaa vähän punaisemman, ettei pää muutu heti siniseksi. Color glossin värit tuntui pysyvän päässä paremmin kuin Directionssin.

Välillä korjailin väriä KC:n color maskilla, sävynä jälleen plume, joka samasta nimestään huolimatta on punaisempi kuin directionssin plume. Alku vuodesta aloin metsästää uutta väriä, mahdollisesti hieman edullisempaa ja semmoista joka pysyisi päässä vielä vähän paremmin.


Törmäsin KC:n valmistamiin, uusiin, Color mask Paint suoraväreihin. Nämä värit on oikeastaan vielä vähän kalliimpia kuin aikaisemmin käyttämäni ja hieman pienempiä, mutta tarjouksen ja armottoman uteliaisuuden takia oli pakko ottaa tämä väri kokeiluun. Yleensä shokkivärien luvataan pysyvän päässä 3-10 pesua kun taas näiden mainostettiin pysyvän päässä jopa 5-30 pesua. Aika hurja ero. Hain nämä kampaamosta, jossa kerrottiin valmistajan luvanneen, että nämä värit pysyisivät päässä ainakin sen 12 pesua. Itselläni on tuota hiusta sen verran paksusti ja pitkästi, että tarvitsin näitä kolme purkkia ja sekoitussuhde on sama kuin kuvassa eli 2x purple rain ja 1x deep purple.


Väristä tuli aikaisempaa punaisempi, mikä oli tarkoituskin ja väri myös näyttää hyvältä. Väri ei ole aivan niin tasainen enää nyt kun väri on hieman kulunut, vaan se on tyvestä punaisempi ja latvasta sinisempi, mikä tosin ei itseäni haittaa. Väri elää vähän omaa elämää, joten ei pääse kyllästymään tasaiseen violettiin. Näissä kuvissa väri on juuri edellisenä päivänä isketty päähän.


Nyt värjäyksestä on kulunut kaksi viikkoa ja väri on pysynyt hyvänä. Jopa niin hyvänä, että luokkakaverit koulussa kysyi viikonlopun jälkeen, että "ootko sä värjänny hiuksia". En ole pariin viikkoon. Kovasti näyttäisi siltä, että tässä saattaa olla uusi lemppariväri, tosin hinta vähän kirpaisee. 14,50 e / purkki

Sen verran täytyy sanoa, että Directionssin väri oli sellainen, joka tarttui joka paikkaan lattiasta kattoon ja ihoon. Color gloss taas ei tarttunut muualle kuin päähän ja nyt taas Color mask paint tarttuu joka paikkaan. Siitä pieni miinus, mutta muuten ei ainakaan vielä ole moitittavaa.

Loppuun vielä hihkaisen, että näistä kesä tassuttimista lisää toisen blogin puolella. Tuunailin vähän kesäkenkiä itselleni. Blogiin TÄSTÄ


8 kommenttia:

 1. Ihanat nuo kengät! Kauheasti houkuttais taas itsekkin tuunailla jotain! ^^ Ja mielenkiintoista asiaa hiusväreistä. Pitänee joskus testata jotain tuollaista vähän tyyriimpää väriä, ei olisi iso investointi kun värjäilen nykyään vain pientä osiota hiuksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella tätä merkkiä :) Samoin saman merkin värimaskit olen kokenut toimiviksi. Tässä on itselläkin paljon tuunaus ideoita mielessä ja muutama työn alla :)

   Poista
 2. Itsekin katsoin noita KC:n värejä, mutta hinta karkotti minut kauas. Directionsin plum tosiaan kesti hyvin mutta haalistui siniseksi ja sitä kautta ajan kanssa vihreäksi, joka ei lähtenyt päästä kuin leikkaamalla. Punaiset ei valitettavasti kestä päässä yhtä hyvin, joten harkitsin kokeilisiko KC:n punaista, mutta taidan kallistua kestoväriin ja sitten vain kestovärin kirkastamiseen shokkivärillä, kun tämä hiuspohja kampaajan feilien takia niin epätasavärinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin säikähdin hintaa. Directions on halvin kaikista väreistä, mitä olen käyttänyt, mutta harmiksi ei enää reippaan parin vuoden jälkeen tahtonut pysyä päässä niin hyvin. Itselläni oli joskus kestoväri punainen päässä ja kirkastin sitä KC:n punaisella värimaskilla. Tykkäsin silloin kovasti lopputuloksesta :)

   Poista
  2. Hyvä tietää, että toimii. Sai varmistuksen omille ajatuksille ja huomenna sit etsimään kestoväreistä sopiva sävy :)

   Poista
 3. Oi että on makia väri! :P Ihtellä on ollu tarkotus käyä ostaan tuota deep purplea vaan pitää tieten ostaa sille vielä kaveriksi tuo purple rain ja tehä oma sekotus niistä jos sillä kerran saa nuin mahtavan värin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!^^ Ja voin kyllä todella suositella. Itse yleensä aina sekoittelen oman värini kahdesta eri sävystä

   Poista
 4. Oi että pitää kokeilla 😍 Miltäköhän tuo deep purple näyttää yksikseen ilman että sekoittaa sitä muuhun väriin? :0

  VastaaPoista