lauantai 28. maaliskuuta 2015

Excuse For Escape

Taas on tarjolla kuvia parista valmistuneesta projektista. Hermot oli mennä useaan kertaan ja välillä piti pitää hengähdystaukoja ihan vaan sen takia kun alkoi pinna palaa. Se on muuten enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että kun minä maalaan, ihan sama mitä, mutta aina on kädet kyynerpäitä myöten maalissa. Tämä lipasto valmistui ensimmäisenä ja tällä hetkellä työn alla on toinen samanlainen. Se on paras tunne kun saa roudata valmiit työt pois koululta.
Uskollinen työtuolini. Muuten hyvä, mutta ensin meni hermot maalamisen kanssa ja kun viimein huokaisin helpotuksesta, että nyt se on valmis ja istuinosa paikoillaan... kangas on vinossa. Moni muu olis varmasti laittanut tuon kankaan suoraan, mutta itse en ruennut enää repimään niittejä irti. Onpahan tekijänsä näköinen.Tässä näkyy kaikki se mikä on vielä työnalla. Eli toinen lipasto, aivan pieni piianpeili ja sitten taustalla näkyy vielä vitriinin hyllyt. Välillä kerään ihan hauskoja katseita kun heilun työsalissa maastohousuissa, bändipaidassa, kuuntelen raskaampaa musiikkia ja maalaan puolet huonekaluistani pinkiksi. Maastohousuihini roiskui pinkkiä maalia ja nyt ne näyttää siltä kuin olisin teurastanut yksisarvisen.

Kolme viikkoa olen nyt saanut tehdä töitä itsekseni kun muut istuvat kurssilla, jonka olen jo aikaisemmin käynyt. On ollut välillä jopa ihan kiva kun on saanut olla yksin omassa rauhassa. Saa paljon enemmän aikaan. Olen aika sosiaalinen ja puhelias jos ympärillä on tuttuja, joten olen aina kuvitellut tarvitsevani ihmisiä ympärille, että pystyisin tehdäkin jotain. Näköjään homma kuitenkin toimii paremmin juuri toisinpäin, eli ollessani omassa rauhassa. Kaikkea sitä itsestään oppii.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttavan näköinen tuo sinun työtuolisi! ♥ Kelpaisi mullekin. :P Itse teen aika suurpiirteisesti noita kustomointeja silloin tällöin, joten just tuolien päälliset jne. on aina hiukan vinossa. Ootko nyt pääasiassa entisöinyt noita vanhoja kalusteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! ^^ Nyt olen viime aikoina laittanut vanhoja kalusteita uuteen kuosiin. Suurinosa on tietty omiani ja jää itselleni, mutta esimerkiksi tässä postauksessa näkyvä lipasto on myytävänä. Ja mikäli vain tämä lipasto menee kaupan otan ehkä työn alle pikkuhiljaa uusia kalusteita. Aina silloin tällöin löytyy jotain kunnostusta kaipaavia aarteita kirpputoreilta, vaikka omasta asunnosta loppuu tila :D

      Poista