torstai 19. maaliskuuta 2015

The Sleeping Fields

Koulupäivinä ei hirveästi viitsi panostaa pukeutumiseen kun joutuu kuitenkin riehua maalien ja liuottimien kanssa ympäriinsä ja joutuu joka tapauksessa vetämään työhousut kinttuihin. Tässäpä kuitenkin naamaa parin viikon takaiselta viikonlopulta. Jonkun mielestä tuo tausta saattaisi olla aika karu, mutta omasta mielestäni juuri sopiva.Näin se hiusväri elää itsekseen. Tässä vaiheessa en ole vielä korjaillut sitä värimaskilla tai millään muullakaan vaan se on itsekseen muuttunut tämmöiseksi vähän liukuvärjätyn näköiseksi.

Arkena tulee useimmiten oltua maastohousuissa, bändipaidoissa ja tennareissa, joten on piristävää vetää välillä hame päälle ja korkkarit jalkaan. Mustaa, mustaa ja mustaa. Mitään värikästä ei kyllä meikäläisen vaatekaapista löydy. Riittää että pää on värikäs.


Kaulassa upea rippiristi, joka harvemmin tulee käyttöön. Koru on ostettu kelttikorut.com :ista ja sitä näkyy edelleen olevan myytävänä, vaikka omani ostamisesta alkaa olla hurjan pitkä aika. Käsittämätöntä miten nopeasti aika kuluun.  Alunperin koruun kuului hopeinen ketju, joka omassani on vaihdettu violettiin satiininauhaan.


5 kommenttia:

 1. Sopivan synkkä taustahan tuo on, karukin kyllä. Ja nuo siun hiukset on kyllä kadehdittavan upeat! Ihananväriset ja paksut ja kauniisti muotoillutkin. Asukin on kaunis.

  VastaaPoista
 2. Kiitoskiitos kummallekin!^^ HuggyHare, voin vakuuttaa että siinä kohtaa ei enää käy kateeksi paksuja hiuksia kun näiden kanssa tappelee päivittäin. Näillä on ihan oma elämänsä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin on melko paksu tukka ja kaiken lisäksi liukas, niin olen suosiolla jättänyt tappelematta :D Onneksi ei mene takkuun, mutta olisi kiva joskus laittaa tukkaa, mutta on niin pirun vaivalloista.

   Poista
 3. Voi miten kauniit nuo hiukset! <3 Aivan ihana väri ja liukuvärjäys näyttää tosi kivalta. :)

  VastaaPoista