keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

What does the Fox say?

"The truth is out there"


Varoitus!: Tuli taas aikamoinen sekametelisoppa tästä postauksesta.


 Kesälomaa on takana kaksi viikkoa ja edelleen ahdistaa. Nyt kun olisi kaikki aika tehdä mitä vaan niin mikään ei huvita. Kirjahyllystä löytyisi muutama kirja, joita en ole ehtinyt lukea. Laatikosta löytyy useampi peli, joita en ole ehtinyt pelata. Työpöydältä löytyy monta keskeneräistä työtä, joita en ole ehtinyt tehdä loppuun. Hyllystä löytyy useampi leffa, jotka olen lainannut, mutten ole ehtinyt niitä katsoa. Nyt ei vaan huvita ja tällä hetkellä kultakalallakin olisi parempi keskittymiskyky kun minulla.Unirytmikin on jo kerennyt mennä sekaisin. Unesta ei tietoakaan ennen kello kahta yöllä ja viiden jälkeen makkarini täyttää semmoinen valoilmiö, ettei enää pysty nukkua mitenkäänpäin. Ja kyllä, ikkunassa on (ilmeisesti) edellisen asukkaan ostama, liian pieni pimennysverho. Ja pimennysverhon edessä verhot. Jos kuitenkin onnistuu vielä saamaan unenpäästä kiinni niin kohta onkin jo kunnan kesätyöntekijät ikkunan takana ruohonleikkurien kanssa. Eli päivä on lähes poikkeuksetta pilalla heti aamusta alkaen. Valivaliuliuli

Vaikka keskittymiskyky onkin surkea niin olen kuitenkin koittanut edetä yhdessä suosikki sarjassani. Ette uskokaan kuinka työstä se välillä käy, että saa yhden kokonaisen jakson katsottua kerralla! Sarjaa on kuitenkin helpompi katsoa kuin mitään leffaa.  Aikaa on siis kulutettu näin:
Vaihtoehtoisesti voi katsoa Miss Marplea, mutta kummassakin tapauksessa lähes poikkeuksetta joku pääsee hengestään. X-filesia on kuitenkin enää pari tuotantokautta jäljellä. Sarjaan kuvataan tällä hetkellä uusia jaksoja (!!!), mutta niitä saa vielä odotella.

Joten jos tiedätte hyviä sarjoja niin saa suositella!
Keittiö ei tällä hetkellä näytä keittiöltä, vaan muistuttaa enemmänkin työhuonetta. Sen verran olen koittanut pakottaa itseni tekemään, että olen harjoitellut ruusujen maalaamista ja öljyvärien käyttöä. Hitto että se onkin vaikeaa! Yleensä maalaan akryyleillä, jotka kuivuu äkkiä, mutta öljyväreillä menee useampi päivä, että ne on kosketuskuivia. Arvatkaa vaan muistanko sen? En. Vähän väliä tökkään sormeni kuvaan ja totean, että oho, ei se ollu vieläkään kuiva. Vaatii edelleen kovasti harjoittelua. Taitaa olla sanomattakin selvää, että lomaa on tähän asti vietetty vain täällä neljän seinän sisällä.

2 kommenttia:

  1. Öljyvärit on kyllä haastavia! Itsekkin tykkään enemmän käyttää akryylimaaleja. Öljyväreissä työstöaika on pidempi hitaan kuivumisen takia, eli sinänsä hyvä juttu, mutta yleensä itselläni ei vain niihin riitä kärsivällisyys :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä tässä on kärsivällisyyttä testattu kovasti :D

      Poista