tiistai 15. syyskuuta 2015

Habitare 2015

Syksyisin Helsingin messukeskuksessa järjestetään suomen suurin sisustus-, huonekalu- ja designtapahtuma Habitare. Käytiin toteamassa messut viime vuonna ja päätettiin käydä toteamassa ne myös tänä vuonna kun vielä on tilaisuus sinne koulun kautta päästä. Laitan kuvien alle yritysten nimiä ja nettiosoitteita sitä mukaan kun niitä vain muistan.

 Messuilla oli todella paljon huonekaluja, sänkyjä, sohvia, tuoleja, paljuja, keittiöitä jne ja niistä ei niinkään tullut räpsittyä kuvia kun eivät ihan olleet se mun juttu.


Ei oo kuulkaa ihmisen aika herätä tämä, mutta ei auta kun matka on pitkä.


Kaverin sanoin me ei tosiaan näytetä siltä, että ollaan menossa johonkin designtapahtumaan vaan enemmänkin siltä että ollaan myöhässä Tuskasta.Tuhansia sateenvarjoja. Oli aika vaikuttava näky. Messualueella myös roikkui sateenvarjoja siellä täällä toimittamassa opaskylttien virkaa. Niihin oli kirjoitettu, että mitä mistäkin suunnasta löytyy.Nojoo.. onhan sitä heitetty kaikenlaista läppää kakaroista ja ruumiinosista lillumassa purkeissa, mutta en mä nyt ihan odottanut näkeväni mitään tällaista.


Tosi creepy..Merow wingsin fotorealistiset istuimet ja tyynyt. On tosiaan. Aluksi osasto muistutti lähinnä puuvajaa, mutta kun alkoi katsoa tarkemmin niin eihän nämä olekaan puuta. Löytyy myös ulkokäyttöön sopivia. Voisin oikeastaan haluta tommoisen halko tyynyn, että vois sitten aivan hyvällä omatunnolla huidella porukkaa halolla päähän.  Tommoisella tyynylläkin vaan on hintaa 67€

www.bestore.fi


Ehkä vähän jopa jo jouluinen fiilis oli tällä osastolla. Näilläkin oli kyllä muutama tuote, jotka olisin voinut kotiuttaa.

www.amandabshop.comKuten viime vuonnakin niin myös tänä vuonna tuli kotiutettua näiltä yksi kyltti, mutta ehkä vilautan sen sitten jos saisin joskus aikaiseksi jonkunlaisen kämppäpostauksen. Välillä tuntuu, että on karannut mopo käsistä kun ei ole kukaan jarruttelemassa :D


Nuo tyynyt vähän huuteli

Kristallit.fi


Habitaren yhteydessä oli myös antiikkimessut.


Siellä oli myös taidenäyttely, josta ainut kuva on seuraava:


Eikö aika creepy? Olin nähnyt tästä kuvan aikaisemmin ja luulin tämän olevan jokin pieni nukke. Ei muuten ollut ihan pieni. Tämän oli tehnyt Jouko Korkeasaari. Helsingin Jätkäsaareen on tulossa Suomen ensimmäinen taidehotelli ja Jouko Korkeasaari on yksi Art Hotel Helsingin taiteilijoista.

Tässä vähän parhaita paloja tapahtumasta. Kuvattavaa ja nähtävää olisi varmasti ollut paljon enemmänkin, mutta koko aikaa eikä jaksanut kulkea kamera kourassa. Tästä postauksesta puuttuu aivan ehdoton suosikki yritykseni, joka saa oman postauksensa. Olisin voinut kotiuttaa siltä osastolta melkeinpä kaiken. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti