maanantai 5. lokakuuta 2015

3 & 4

Voi häpeä, valokuvahaaste on vasta alussa ja meikäläinen on jo nyt jäljessä! Nyt tarvii vähän parantaa tahtia. Tässä kuitenkin päivät kolme ja neljä:

3. What you wore today


Päivänä kolme kävin seinäjoen käsityömessuilla ja olin aivan simo väsynyt ja mukavuudenhaluinen, joten päälle eksyi luotto vaatteet, jotka yleisimmin minun päällä näkee. Hiukset on tyylikkäästi aivan miten sattuu, koska pihalla oli todella kova tuuli. Kädessä näkyvä ranneke oli toinen messu ostoksistani. Se on tehty käsin sisäkumista, näyttää kivalta ja kestää kovaakin käsittelyä. Ainut miinus tässä onkin vain tuo vahva kumin haju :D  


4. Something that you miss Tähän piti taas hetken aikaa miettiä, että mitä kaipaan. Tätä pitää ehkä avata vähän, mutta se mitä kaipaan on koti. Tämä ei ole tuore kuva vaan se on muutaman vuoden takaa ensimmäisestä asunnostani. Vaikka aluksi vihasin asumista Jurvassa niin aloin kuitenkin todella viihtyä siellä ja lopulta asunto alkoi tuntua kodilta. Tämän jälkeen olen kerennyt asua 5 paikassa. Mikään näistä paikoista ei ole tuntunut samalla tavalla kodilta kuin tuo ensimmäinen. Toki onhan minulla koti johon palata vanhempieni luo jos siltä tuntuu, mutta tahdon että oma asuntoni, jossa asun tuntuisi kodilta. Pidän kyllä nykyisestä asunnostani paljon, mutta se ei tunnu kodilta. Se on vaan kämppä, jossa asun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti