sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Halloween2015

Tässä on tämän vuoden halloween pähkinänkuoressa. Muutama idea jäi toteuttamatta, mutta ihan ensi vuotta ajatellen jätän kertomatta, mitä ne ideat oli. Porukkaa oli paikalla aivan kiitettävästi, mutta kaiken kaikkiaan vain kolme oli keksinyt itselleen jonkin asun. Harmi, mutta ehkä ensi vuonna sitten paremmin Kurpitsasta jo mainitsinkin, mutta oli se vaan näyttävä ja sai paljon kehuja ihmisiltä. Ikävä kyllä illalla oli aika tuulinen sää, joten kynttilää sai olla koko ajan sytyttelemässä uudestaan. Kovin isoa kynttilää tuonne ei voinut laittaa, ettei se alkanut palaa, mutta tuikku oli aika sopivan kokoinen.Monena vuonna mielessä ollut, mutta aina toteuttamatta jäänyt Wednesday Addams. Tai ainakin oma näkemykseni siitä. Toinen mielessä moneen kertaan pyörinyt hahmo olisi ollut Irvikissa, mutten keksinyt kuinka olisin sen toteuttanutEn itse kerennyt, joten laitoin äidin paskartelemaan tämmöisen. Tämän tekeminen  on aloitettu yli kuukausi ennen kekkereitä, eikä minulla vielä silloin ollut aavistustakaan siitä miksi aion pukeutua ja suunnittelinkin jotain Tim Burton tyylistä. Sopi se silti tähänkin asuun. 

Yli söpöt kummituspillit!Muovituoppien pohjasta saattoi löytyä yllätys
Seitti oli ehkä nopein, näyttävin ja helpoin mahdollinen koriste ja sopi kyllä erittäin hyvin levysoittimen ja isojen vanhojen kaiuttimien kanssa. Kuivan ruusukimpun meinasin heittää pois muutamaa päivää ennen kekkereitä, mutta sitten mielessä välähti ajatus, että tämähän on hyvin teemaan sopiva koriste, joten menköön vielä yhden viikonlopun.


Muumipappakin oli vähän seitin peitossa

Loppuillasta alkoi kummitukset irtoilla pilleistä ja niitä pelasteltiin takaisin paikoilleen jesarin voimalla. Onnistuneet kekkerit ja aivan huippu ilta! Mielessä pyörii jo seuraavat kekkerit eli pikkujoulut ja mitä kaikkea sinne voisikaan keksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti