perjantai 12. helmikuuta 2016

Nopea tilannekatsaus

Tuntuu, että aika matelee, mutta silti ollaan jo helmikuussa. Mitä tammikuussa tapahtui..? Ei varmaankaan mitään kovin kummoista kun ei jäänyt mieleen. Ei vaikka yrittäisi väkisin muistella niin mieleen ei nouse mitään erityistä. Ainoastaan sitä samaa arkea kuin aina. Korujen kanssa väkertelyä olen koittanut taas elvyttää ja edellisessä postauksessa vilahtikin yksi viimeisimmistä aikaansaannoksista. Lisää on tulossa. Ärsyttävää huomata, ettei enää pysty keskittymään yhteen asiaan kovin pitkää aikaa ja sen takia onkin tullut haalittua taas aikamoinen määrä kaikenlaisia pikku projekteja, jotka kaikki lojuu keskeneräisinä jossain. Ensin on aivan intopallona, mutta jossain vaiheessa homma alkaa tuntua puuduttavalta ja alkaa tylsistyä.

Tämä keskittymisongelma kummittelee koko ajan. Jos katson yksin leffaa en jaksa keskittyä siihen kovin kauaa ja joudun katsoa sen osissa. Olipa se sitten kuinka hyvä leffa tahansa. Seurassa leffan katsominen on helpompaa kun voi välillä ärsyttävästi pölistä toiselle mitä mieleen sattuu putkahtamaan.

Varmaan ainut mikä jäi tammikuulta mieleen oli muutaman viikon flunssaputki. Viikon verran maltoin olla kotona sohvalla katsomassa sarjoja. The Addams familyn parissa tuli viihdyttyä melko hyvin. Silti ne päivät tuntui niin älyttömän pitkiltä, mutta olo oli sen mukainen, että sohvalta ei kovin kauas liikuttu. 

Pelaaminen on hidasta kun ei jaksa keskittyä, mutta leffaa odotellessa on tullut hakattua Deadpoolia xboxilla. Leffa tuli ensi-iltaan tänään ja itse käyn katsomassa sen huomenna. Innolla odotan! Onko joku muu menossa katsomaan?

Ja vielä on aikaa osallistua ARVONTAAN 

4 kommenttia:

 1. Minulla on kanssa ollut tuo keskittymisongelma jo useamman kuukauden.. Leffoja pitää työllä katsoa loppuun, jos niitä yrittää yksin katsoa. Kirjan ääressä ei kauaa pysty istua, ajatukset ovat aikalailla suoraan muualla - josko edes sen kirjan ääreen pääsen. Toivottavasti menisi ohi myös sinulla.
  Täällä ollaan myös menossa katsomaan Deadpool huomenna! Pitää toivoa että olisi hyvä, uskoisin ainakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjojen kanssa on myös itsellä vaikeuksia. Välillä joutuu lukea saman sivun moneen kertaan kun on ajatus harhaillut niin kovasti. Itse ainakin pidin todella paljon tuosta Deadpoolista! :)

   Poista
 2. Minuakin kiinnostaa Deadpool, varsinkin kun asennoiduin niin, että Deadpoolin näyttelijäksi on niin väärä mies valittu :D Ei vaan yhtään sovi mielikuvaan, mutta toivottavasti ennakkoluuloni osoittautuvat vääriksi.

  Keskittymisongelmaa oli aiemmin, mutta se johtui väsymyksestä. Ei vaan millään pystynyt edes yhtä jaksoa ohjelmaa katsomaan kokonaan, nyt olen katsonut yhdestä kolmeen jaksoa päivässä Siskoni on noitaa. Hyvin olen kyennyt keskittymään, vaikka välillä on ongelmallista että koko ajan pitäisi löytää jotain parempaa tekemistä,mutta kun sellaista ei ole,niin menee koneella istuminen päämäärättömästi räpläämiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni tämä ei johdu väsymyksestä. On kyllä epäily siitä mistä tämä johtuu, mutta asia selvinnee ajan kanssa. :)

   Poista