torstai 17. maaliskuuta 2016

Black and white

Ulkona sää alkaa näyttää todella keväiseltä ja lisääntyvä auringon valo ja aurinkoiset päivät todella  saavat hyvälle tuulelle ja tuntuu että saa enemmän asioitakin tehtyä. Vaikka samaan aikaan olen väsyneempi kuin pitkään aikaan, nukahtaminen on hankalaa, yöt on pelkkiä painajaisia ja aamulla nukkuu pommiin ja sitten saa taas kiirellä ja vittuunnuksissa lähteä liikenteeseen ja kotiin päästessä on otettava päikkärit. Aina ei mee niinku strömsössä.


 Kevät on koulun puolesta täynnä erilaisia töitä ja pikku hiljaa aletaan olla loppusuoralla. Erilaista remppaa ja maalaushommaa riittää kesään asti ja mahdollisesti myös kesäksikin jos vain otan kaikki työt vastaan. Kesää odotan kovalla täpinällä sillä tiedossa on ainakin kolmet tai neljät festarit, joihin aion osallistua ja sen lisäksi ollaan vielä erityis jännän äärellä kun pakkaan tavarat laatikoihin ja jätän kotikunnan taakseni. Kunnan, johon itselläni on viha-rakkaussuhde. Toisaalta viihdyn täällä ja toisaalta vihaan tätä paikkaa enemmän kuin mitään muuta. Liikaa historiaa ja ikäviä muistoja, eikä tämä muutenkaan ole paikka, jossa tahtoisin asua pidempään kuin on pakko. Järki pään sisällä sanoo, että nyt on jälleen se hetki kun hankkiudutaan eroon kaikesta ylimääräisestä tavarasta, mutta sitten pieni, hullu sisustaja-ääni sanoo, että "kyllä sä voit semmosen hankkia kun oot niin pitkään semmosen halunnu!" ja sitten huomaa, että tavara onkin jälleen vain lisääntynyt. Mm. tämä lintuhäkki on asia, josta olen haaveillut pitkään. Alun perin ideana oli laittaa sen sisään jokin kasvi tai vaikka kynttilä. Kynttilä näytti kivalta ja kasvia en ole vielä kokeillut siihen laittaa. Tällä hetkellä siinä on ledivalot, jotka myös näyttää tosi kivalta. Vaikkei kuva näytä kovin aurinkoiselta niin auringonpaiste innosti taas kaivamaan kynät esiin ja piirtelemään jotain. Piti piirtää jotain söpöä..en tiedä mitä tapahtui. Ehkäpä taustalla raikuneella Dark Funeralilla oli osuutensa asiassa. Pitkästä aikaa oikeasti nautin ihan vain siitä, että sai otettua sen kynän käteen ja piirrettyä jotain. Liian usein käy niin, että sitä vain ajattelee, muttei kuitenkaan tee vaikka kuinka siitä pitäisi ja haluaisi. Helpompaa vaan maata paikoillaan ja olla tekemättä mitään.

2 kommenttia:

  1. Upea tuo lintuhäkki! Itselläkin ollut haaveissa tuollainen. Muuton kannaltahan tuo on sinänsä helppo kun ei paina juuri mitään. Astiat ne vasta ärsyttäviä ovatkin, särkyviä ja painavia. Argh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^^ Kauhulla odottelen sitä kun on aika pakata keittiö :D Aina yhtä ärsyttävää

      Poista