maanantai 6. kesäkuuta 2016

Annis Metal Attack2016


En ole vielä päässyt aloittamaan kesälomaani, mutta festarikesä on kuitenkin jo polkaistu käyntiin! Viime viikonloppuna porissa järjestettiin äärimetalli tapahtuma Annis metal attack. Sain tietää tämän tapahtuman olemassa olosta vahingossa, mutta esiintyjälista onnistui vakuuttamaan, eikä lippujen hintakaan kirpaissut, joten piti käydä toteamassa millaisesta tapahtumasta on kyse. Tapahtuma oli ikärajaton, eikä sieltä siis saanut ostettua juomia, mutta omien juomien tuominen oli kuitenkin sallittu. Tapahtuma oli melko pieni, mutta kaikki toimi. Yleisö tuntui koostuvan pääasiassa paikallisista ihmisistä, mutta oli mukaan kuitenkin eksynyt muualtakin muutama ihminen. Kuvaaminen jäi  melko vähäiseksi, mutta muutama kuva tuli kuitenkin napattua.

Yleensä kun lähdetään johonkin reissuun niin mennään omalla autolla, mutta tällä kertaa päädyttiin kokeilemaan Onnibussia. Lippujen hinnat ei paljon päätä huimaa ja matkan sujui muutenkin hyvin, joten voin kyllä suositella. Jos tietää olevansa lähdössä reissuun ja aikoo matkustaa onnibussilla niin suosittelen varaamaan liput hyvissä ajoin. Mitä aiemmin ostat liput sen halvemmalla ne saat.

Olimme päättäneet yöpyä paikallisessa Omenahotellissa, mutta tyypillistä meikäläisen tuuria, että juuri se hotelli sattui palamaan vain vähän ennen reissua, joten täytyi keksiä joku muu yöpaikka. Tässä tapauksessa oli kuitenkin myös vähän hyvää tuuria siinä, että joutui vaihtamaan yöpaikkaa. Yövyimme Hostel Buistossa, joka oli halvempi ja lähempänä tapahtumapaikkaa. Tätäkin voin suositella. Huoneissahan ei kuitenkaan ollut omaa vessaa tai suihkua vaan sieltä löytyi kaikkien käytössä olevat vessat ja suihkut. Meille kuitenkin riitti jo sekin, että oli pehmeät sängyt ja katto pään päällä yöksi.Odotin eniten Authorin ja Blood Red Thonen keikkoja, mutta illan kovimman vedon veti kuitenki Torture Killer! Aivan älyttömän hyvä keikka, tupa täynnä väkeä ja mahtava fiilis. Esiintyjät olivat suomalaisia lukuun ottamatta viimeisenä esiintynyttä Blood Red Thronea, joka saapui norjasta viihdyttämään meitä. Todella kova veto heiltäkin ja koko loppu yön ja seuraavan päivän päässä on pauhasi loputtomalla toistolla Primitive killing machine. Väsynyt mutta silti ihan täpinöissä kun pääsimme takaisin hostelliin. Se ihana tunne kun saat pestä meikit pois ja painaa pään tyynyn. Ei kyllä kauaa tarvinnut unta odotella.Reissulta mukaan jäi Goatmoonin Varjot c-kasetti, huppari, joka nyt kuvassa ei näy ja sitten vielä Blood red thronen keikalta jäi käteen pleku. Olisin halunnut myös settilistan, mutta ne tuntui olevan todella haluttua tavaraa joka bändin kohdalla ja ne katosikin heti.

Henkinen vointi on ollut todella maissa jo pidemmän aikaa ja olinkin jo kahden vaiheilla, että perunko koko reissun, mutta onneksi en perunut. Reissu oli todella onnistunut ja tapahtuma ylitti kevyesti kaikki odotukset! Seuraavaksi vuorossa on Nummirock ja sielläkin on todella kovat esiintyjät tänä vuonna. Sitä odotellessa siis!

Oliko kukaan muu Annis Metal Attackissa vai oliko tämä aivan uusi tuttavuus?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti