maanantai 11. heinäkuuta 2016

Erilainen Nummirock2016
Pääsin viimein juhannuksena aloittamaan kunnon kesäloman ja ensimmäisenä oli aika ottaa suunta kohti Nummirockia. Viime vuonna jäi Nummi kokonaan väliin, mutta tänä vuonna oli sen verran kovat esiintyjät, että lippu oli hankittu ajoissa ja paikalle oli lähdettävä siitäkin huolimatta, että jouduin lähteä yksin. Luotin siihen, että nummi on sellainen paikka, jossa on paljon saman henkistä porukkaa, eikä varmasti tarvitse jäädä yksin pitkäksi aikaa vaikka olisikin lähtenyt yksin liikenteeseen..ja oikeassa olin. Todella erilainen festarikokemus verrattuna aikaisempiin festareihin joilla on ollut.

Toisaalta taas yksin lähtemisessä oli monia hyviä puolia, joita ei tule ajatelleeksi silloin kun lähtee porukassa. Kun on yksin on vapaa kulkemaan juuri niin kuin itseä huvittaa. Jos tahtoo mennä katsomaan jotain bändiä ei tarvitse odotella ketään niin kuin yleensä. Sen kun vaan menee omaan tahtiinsa. Ei tarvitse huolehtia kenestäkään. Leiriytyminen oli helppoa eikä tarvinnut alkaa säätämään ja kasaamaan mitään isoja ja ihmeellisiä virityksiä. Patja isoon farmari autoon ja se on sillä selvä, eikä tarvitse murehtia siitä, että tulisi ahdasta kun saa nukkua yksin juuri niin leveästi kun huvittaa ja sai olla rauhassa. Niin rauhassa kun leirintäalueella nyt yleensä voi olla.
Tänä vuonna oli monta sellaista esiintyjää, joista olin ajatellut, ettei ehkä ihan heti tai ehkä edes ikinä tulisi tilaisuutta nähdä. Näitä oli mm. Mayhem, Mustan kuun lapset ja Ajattara. Mustan kuun lapset ja Ajattaran kuitenkin missasin, koska olin kuitenkin liian väsyksissä. Mayhemin keikkaa odotin kaikkein eniten ja se keikka olikin aika mieletön. En oikein tiennyt mitä odottaa keikalta, mutta olipa kokemus sekin. Harmitti vain se, että tämä olisi ollut yksi niitä hetkiä, jonka olisi halunnut jakaa jonkun läheisen kanssa sillä itselleni se oli iso juttu nähdä tämä bändi, mutta ei se mitään. Tulipahan nähtyä.

Oliko muita Nummirockissa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti