sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Levymessujen antia

Viikonloppuna järjestettiin Seinäjoella levymessut ja tottahan sinne piti päästä kun edellisistä levymessuista on jo pari vuotta aikaa. Yleensä ne järjestetään jossain niin kaukana, ettei kannata lähteä niin kauas reissaamaan levyjen perässä. Yleensä kuuntelen musiikkini joko spotifysta tai cd:ltä, mutta ihan kunnon levyjäkin alkaa löytyä jo mukava kokoelma hyllystä ja niissä onkin ihan oma tunnelmansa. Tykkään! Ihminen on onnellinen kun saa uusia levyjä

Tällä kertaa raskaammista bändeistä tuntui olevan aika huonosti tarjontaa, mutta pari levyä kuitenkin lähti mukaan ja pari jäi vähän kaivelemaan kun en niitä ottanut. Hypocrisyn viimeisin lähti matkaan. Tämän mukana tuli vielä juliste ja sitten vielä vähän pienikokoisempi sinkkulevy. Tähän nähden levy oli melko halpa, sillä siitä pyydettiin vain 20e. Matkaan lähtenyt Demonicalin lätty oli puhtaasti heräteostos, mutta halpa hinta ja vakuuttava kansi sai sen myytyä. Eikä kaduta, levy oli ensimmäisen kuuntelun perusteella todella hyvä! 1349:n cd tarttui myös matkaan halvalla ja tottahan tämä nyt kuuluu löytyä meikäläisen kokoelmasta. Taas saa naapurit vähän mättöä kuunnellakseen.

Messut järjestettiin Seinäjoella hotelli-ravintola Almassa ja täytyy sanoa, että ehkä tila on aavistuksen pieni tämmöiseen, eikä tapahtuma muutenkaan ollut aivan niin hyvin järjestetty kuin pari vuotta sitten Vaasassa, Koko ajan tuntui, että olet jonkun tiellä tai sitten joku on sinun tiellä tai sitten kävi niin, että myyjä ei millään meinannut huomata kun olit levykäiset kädessä ja kysyvä ilme naamalla, että "hei, ehtisiksää myydä nää pari levyä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti