maanantai 27. helmikuuta 2017

Foliot hattuun ja oliot vittuun


Viime aikoina ei ole ollut mielenkiintoa tehdä oikein mitään, joten aika on kulunut hyvin pitkälti sängyn pohjalla tuijottaen x-filesia. Vaikka kuinka haluaisin maalata tai tehdä jotain muita pieniä projekteja niin tuntuu, ettei mielenkiinto riitä tai sitten ei vain ole minkäänlaista inspiraatiota. Usein käy myös niin, että vaikka olisikin idea mitä tekisi ei kuitenkaan jaksa rueta toteuttamaan sitä. Otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja sain pari keskeneräistä ikuisuusprojektia loppuun. Niiden tekemisessä ei ollut iso työ, mutta kun ei vain huvittanut tehdä.Vasemman puoleinen maalaus on tuttu, mutta oikean puoleinen on uusi. Mietin tämän kanssa kauan, enkä oikeastaan edes pitänyt siitä aluksi. Maalaus oli kauan vain pölyttymässä nurkassa kunnes otin sen uudestaan esille. Pidän taulun valuvasta tyylistä ja tätä oli hauska toteuttaa. 
Satuin löytämään kirpparilta todella tylsän näköisen maatuska nuken ja tiesin heti mitä sille tekisin, sillä oli miettinyt maatuskan maalaamista jo aikaisemminkin. Harmiksi tämän sisällä ei ollut muita maatuskoja, vaikka tämä onkin aika iso. Tämäkään ei ollut työläs projekti, vähän hiontaa ja sitten uusi kuva päälle, mutta mielenkiinto loppui siinä vaiheessa kun en enää osannutkaan päättää mitä tähän maalaisin. Ideoita oli yhtäkkiä liikaa enkä osannut tehdä päätöstä. Lopullinen idea tuli kun pelasin parissa päivässä läpi yhden suosikki peleistäni, Alice madness returns:in, jossa on vastustajina vähän creepyn näköisiä mustia otuksia, joilla on valkoiset, ilmeettömät nuken naamat. 


Maatuska olisi jäänyt liian tyhjäksi ja tylsäksi jos en olisi maalannut siihen muuta kuin naaman, joten toiselle sivule tuli vähän seittiä ja toiselle sivulle muutama epämääräisen näköinen lepakko. Tämä oli vähän erilainen projekti kuin yleensä ja näitä tulee varmasti lisää, sillä löysin valmiita maatuska aihioita ja ideoita on niin paljon.

2 kommenttia: