torstai 16. helmikuuta 2017

Suosikki sarjoja


Olen ihminen, jonka yksi suosikki puuhista on käpertyä mukavasti sohvalle tai sängylle ja tuijottaa leffoja ja sarjoja, mutta ainakin minun on nykyään enää vaikeaa löytää mitään hyvää uutta sarjaa tai elokuvaa. Hyvää elokuvaa ei ole tullut vastaan pitkään aikaan, mutta muutamia hyviä sarjoja on löytynyt. Melko zombi painotteisia suurinosa näistä sarjoista, mutta niistä löytyy myös huumoria. Harmittaa vain, että nykyään kaikki sarjat ovat puolet lyhyempiä kuin mitä ne ennen olivat.Ash vs Evil Dead
Olin aivan liekeissä kun kuulin ensimmäisen kerran tästä sarjasta. Pidän myös Evil dead leffoista todella paljon, vaikka ensimmäinen leffa oli enemmän tai vähemmän vakavasti tehty ja jatko-osassa vedettiinkin jo överiksi. Erittäin viihdyttävää silti. Tämä sarja oli todellakin vedetty överiksi. Jo leffoista tuttu kirja, Necronomicon aiheuttaa jälleen ongelmia. Verta, suolenpätkiä ja huumoria riittää vaikka muille jakaa. Aivan loistava sarja!
Santa Clarita Diet
Santa clarita diet on uusi sarja, joka julkaistiin hiljattain Netfliksissä. Olin nähnyt jo trailerin, joka vaikutti niin lupaavalta, että kun sarja viimein julkaistiin katsoin sen kokonaan samantien. Perheen äiti alkaa himoita ihmislihaa ja siitähän se homma lähteekin liikkeelle. Sarja on pirteä ja täynnä huumoria. Ja ruumiita. 

iZombie

iZombie on yliluonnollinen rikosdraama, johon jää koukkuun välittömästi. Itse ainakin rakastuin tähän heti ensimmäisestä jaksosta lähtien, sillä jo pelkkä sarjan ideakin oli niin hyvä. Jotain uutta. Sarjan päähahmo on Olivia Moore, joka työskentelee lääkäriharjoittelijana. Olivia osallistuu bileisiin, jotka menevätkin pahasti pieleen ja hän muuttuu zombiksi. Hän saa uuden työn ruumishuoneelta, jossa hän pystyy syömään ruumiiden aivoja. Aivojen syönnin sivuvaikutuksena on se, että zombit saavat näkyjä ruumiiden viimeisiltä hetkiltä ja oppivat heiltä kykyjä. Tästä on hyötyä mm. murhatutkinnassa ja Liv ryhtyy yhteistyöhön poliisin kanssa. 
Pidempään seuranneet tietävät jo, että American Horror Story on ehdottomasti suosikki sarjani, eikä tätä sarjaa tarvitse enää esitellä. Jostain syystä sarjan neljäs tuotantokausi ei säväyttänyt niin paljon kuin aikaisemmat kaudet, joten en odottanut enää paljoa viidenneltä kaudelta, Hotel:ilta. Oli myös tietynlaisia ennakkoluuloja sitä kohtaan, että Lady Gaga näyttelisi tällä kaudella. Kuitenkin kävi niin, että tämä olikin suosikki kauteni kaikista ja Gaga teki upean roolisuorituksen.Tältä kaudelta löytyi upeimmat hahmot, mielenkiintoinen juoni ja siitä löytyi myös useampia viittauksia Hohto-elokuvaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti