tiistai 23. toukokuuta 2017

Fanityttö ja hautajaisetPaljon on tapahtunut muutamassa viikossa. Olen kotiutunut uuteen kotiin pupun kanssa, saanut taas paljon omia projekteja loppuun, fanityttöillyt urakalla ja kesäkelitkin on viimein täällä!

Viimeaikoina on taas tullut kulutettua aivan luvattoman paljon X-filesia. Möröt ja alienit tulivat jo uniinkin asti. Halusin pitkään jonkun x-files- teemaisen paidan tai julisteen ja Etsyn äärettömästä maailmasta löytyikin juuri täydellinen yksilö.Aivan täydellinen! Samaan tyyliin olisi löytynyt mm. myös halinallet-paita, joka jäi myös vähän vielä kaivelemaan. Muuton yhteydessä oli hyvä tilaisuus heittää pois kaikki ne vanhat paidat, joita ei enää käytä ja kun kaappiin tulee taas tilaa niin voi ostaa uusia.
Kävin myös Jyväskylässä fanityttöilemässä. Ostin liput Sotajumalan hautajaisiin jo tammikuussa ja sitä keikkaa oli odotettu kuin kuuta nousevaa. Ei ainoastaan Sotatajumalan takia vaan myös lämppärinä olleen Torture killerin takia. Keikkajalkaa on vipattanut pitkän aikaa eikä mitään tarpeeksi hyviä keikkoja ole ollut, että olisi tullut lähdettyä. Olin ehkä hieman aliarvioinut Sotajumalan pitin, koska siellähän oli aika turpaan veto meininki. Keikka oli todella hyvä, mutta osa ajasta meni siihen kun vahti, että milloin joku rynnii yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti