tiistai 31. lokakuuta 2017

This is halloween 2017


Halloweenin vietosta kavereiden kesken on jo vuosien aika muodostunut perinne ja halloweenia vietettiin porukalla myös tänä vuonna. Keskityin illan aikana enemmän ihmisiin kuin kameran kanssa pyörimiseen, jonka vuoksia illan kuvasaldo on hyvin köyhä.

Omaan asuuni kuului jo vuosia uskollisesti palvellut tylliunelma ja tätä varten ostamani Restylen sarvihiuspanta. Meikkiin tein tein vielä punaisella eyelinerilla "verisiä" kyyneleitä. Asuni ei oikeastaan esittänyt mitään tiettyä hahmoa, mutta silti se muistutti kovasti jostain ja myöhemmin tajusin, että Cradle of Filthin kosketinsoittaja näyttää promokuvissaan kovasti samalta. Ehkäpä se kuva oli jossain tuolla alitajunnassa kun aloin kasata omaa asua.  Vaatteet löytyi valmiina kaapista ja kyllä siinä vain kokee olevansa niin oma itsensä kun vetää kunnon tyllihameet ja muut hepeneet päälleen.Kemut vietettiin vähän etukäteen viikonloppuna ja tämä varsinainen halloween päivä menikin lähinnä vain leffojen ja suklaan kanssa ja sitä suklaata onkin sitten syöty taas ähkyyn asti. Illan leffapinosta löytyi niin Tim Burtonia kuin muitakin klassikoita. Melkein tuli itku kun pitkästä aikaa katsoin Saksikäsi Edwardin ja edellisestä kerrasta oli niin pitkä aika, että olin jo unohtanut kuinka sääli sitä hahmoa tulee.


Vietittekö te halloweenia ja pukeuduitteko teeman mukaisesti?

2 kommenttia:

  1. Niin kaunis asu! Mulla ei oikeastaan mitään halloweenperinteitä ole, mutta tänä vuonna sentään pääsin pitkästä aikaa osallistumaan yksiin juhliin. Muuten enimmäkseen halloweenit on kuluneet leffoja katsellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^^ Leffojen tuijottelu on kyllä myös ihan hyvä tapa viettää halloweenia. Itsekin vietän aina ne ns. viralliset halloween päivät leffojen tai kauhukirjan kanssa :))

      Poista