torstai 23. marraskuuta 2017

Mukavuudenhaluinen vilukissa

 Pahoittelen paikoin paskaa kuvanlaatua. Valo ei tähän vuodenaikaan tahdo enää riittää ja järkkäriä ei pysty koko aikaa roudaamaan mukana.


Nenätön kalkkilaivan kapteeni tässä

Tänään oli aamusta iltaan niin surkea sää, että sai hyvällä omalla tunnolla jättää päivän lenkkeilyt väliin ja lojua sisällä luukuttamassa musiikkia ja kuluttamassa netflixiä. Olen todella mukavuudenhaluinen ja tällä hetkellä maksimaalinen mukavuus saavutetaan möngertämällä vähintään kahden peiton alla lämpimässä ja pehmeässä. Mukavuutta lisää kun tuijottaa ikkunasta ulkona vallitsevaa hyvin tuulista ja lumista säätä. Vilukissojen kruunaamaton kuningatar täällä! Samalla kun sai jättää ulkoilut väliin oli aikaa tehdä pari pientä tuunausprojektia loppuun. Näistä on tulossa omat postauksensa.

Mukavuuden lisämaksimoinniksi tekisi mieli roudata alakerrasta tv ja xbox yläkertaan makkariin, jotta voisin pelata ilman, että tarvitsee nousta peittojen alta ja ryömiä olohuoneeseen. Pieni miinus mukavuuten tästä.


Mukavuutta hetkellisesti pilasi tieto siitä, että jotta pääsisin kotiin lämpimään peittojen keskellä pitää ensin tuolla tuulessa ja tuiskussa kaivaa auto esiin lumen alta. Hytisin kylmästä jo sisätiloissa, joten edessä oli mahdollinen paleltumiskuolema, vaikkei mittari edes näyttänyt montaakaan pakkasastetta. Sää on ollut jo pidemmän aikaa todella synkkä ja surkea, joten olen itsekin todella väsynyt koko ajan. Olisin muutenkin tavallista väsyneempi, mutta tämä vain lisää väsyä entisestään.


En voinut hyvin kun tuijotin ikkunaa, jossa valui koko päivän märkää lunta. Tuli kylmä pelkästään katsoessa tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti