lauantai 18. marraskuuta 2017

Sisäinen mummo valloilleen

Torstaina menin ennätys aikaisin nukkumaan kun sisäinen mummoni alkoi vaatia unta jo ennen ilta kymmentä ja kymmeneen mennessä olin täydessä unessa... ja siitäkin huolimatta aamulla oli ihan tappo väsy ja koska tahdon elää vaarallisesti en vain torkuttanut vaan lepuutin silmiäni vielä senkin jälkeen kun olin sulkenut herätyksen. Työpäivä tuntui loputtoman pitkältä kun oli niin väsyksissä.

Työnaama ja keikkanaama. Tässä huomaa kuinka suuri vaikutus valolla on. Luonnonvalossa hiukseni muuttuu helposti punertavan näköiseksi ja loisteputkivalossa ne näyttävät sinertävämmiltä niin kuin ne oikeasti ovat. 

Olin henkisesti asennoitunut siihen, että viikonlopuksi ei ole muita suunnitelmia kuin nukkua aamulla rauhassa ja sen jälkeen päästää sisäinen mummoni valloilleen. Kyllä, lauantai on siivouspäivä. Silloin vedetään hiukset nutturalle, villasukat jalkaan ja aletaan siivota, tiskata ja pyykätä. Sen jälkeen voi jälleen itseensä tyytyväisenä jatkaa netflixin tuijottelua.


Näihin suunnitelmiin tuli kuitenkin pieni muutos kun kaverini muistutti minua perjantai-iltana olevasta keikasta, jonka olin jo täysin unohtanut. The 69 eyes kuuluu niihin bändeihin, joita kuunteli satunnaisien biisien verran joskus teininä ja minun musiikkimakuun nähden on aika kevyttä, mutta silti ihan kiva käydä katsomassa livenä. Olen viikolla niin väsynyt eikä aikaakaan oikein ole niin en näe kavereitani silloin, mutta nyt sopivan tilaisuuden tullessa en kieltäytynyt vaan päätin lähteä viettämään iltaa hyvässä seurassa. Bändi veti hyvän keikan, mutta yllätyin täysin siitä kuinka paljon keski-ikäistä puku porukkaa yleisössä oli ja nuoria oli hyvin vähän.


Lauantaina sain kuitenkin nukkua pitkään ja vapauttaa sisäisen mummoni siivouspäivän merkeissä. Hiukset nutturalle, villasukat jalkaan ja siivoamaan! ..kunhan aamutee on juotu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti