tiistai 14. marraskuuta 2017

Viikko kuvina

Joskus vuosia sitten tein enemmänkin tämmöisiä Päiväni kuvina-postauksia. Vanhimpia postauksia olen jo poistanutkin eli niitäkään ei varmasti enää ole olemassa.  Niitä oli kuitenkin kiva tehdä, mutta jostain syystä ne vaan jäivät enkä ole niitä tehnyt moneen vuoteen, joten nyt päätin pyöräyttää tämmöisen Viikko kuvina- postauksen ja kyseessä on viime viikko. Yritin saada otettua aina kuvan per päivä, mutta ihan joka päivältä en ehtinyt nappaamaan kuvaa ja kuvat ovat muutenkin kaikki puhelimella napattuja. Oli sen verran hektinen viikko, etten kerennyt roudaamaan kameraa mukana.


Maanantain tavoitteena töiden jälkeen oli saada luettua loppuun Stephen Kingin Buick 8. Oli hyvä ja paikoitellen myös yllättävän jännittävä. Harvemmin sitä jännittää jotain autoa näin paljon. Myös teen suurkulutus vauhdissa.


Tiistaina Netflix oli ystävä kun täytyi saada aivot narikkaan hetkeksi ja lykätä kaikkia niitä tärkeitä juttuja mitä olisi pitänyt tehdä. Minulla ei ollut suuri odotuksia kun aloin ensimmäisen kerran katsoa Bates motelia, mutta siihenhän jäi heti koukkuun ja on jo toinen katselukierros menossa. Hyviä sarja-ehdotuksia otetaan vastaan!


Keskiviikkona oli pakko ottaa päikkärit töiden jälkeen ja ne onkin melkeinpä enemmän sääntö kuin poikkeus. Yleensä olisin jo puolenpäivän aikaan ihan valmis nukkumaan ja on ihan jäätävä väsy koko ajan. Päikkäreiden jälkeen piti viimein ruveta tekemään isänpäiväkortteja. Tätäki hommaa olin lykännyt liian kauan ja alkoi tulla jo kiire.


Torstaina oli tehtävälistalla hiusten värjääminen ja  laukun pakkaaminen. Vasta värjätyissä hiuksissa on hyvä olla ja pitäähän letti olla kunnossa kun lähtee viikonlopuksi ihmistenilmoille.

Perjantaina oli todella hulina päivä kun hyppäsin suoraa töiden jälkeen bussiin ja lähdin reissuun viettämään pitkää viikonloppua.


Lauantai: Melkeinpä koko viikonlopun voisi kiteyttää tähän yhteen kuvaan. Sai lojua lämpimässä peittojen alla, mässyttää karkkia ja tuijottaa netflixiä samalla kun mönkii kainalossa.


Sunnuntaina sai rapsutella yli söpöjä koiria niin paljon kuin sielu sieti. Sen jälkeen sai palata takaisin peiton alle töllöttämään netflixiä.

2 kommenttia:

  1. Apua, en kestä tuota koiraa! Niin söpö nappisilmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä melkein yliannostus söpöyttä kun tuota silitteli ^^

      Poista