lauantai 9. joulukuuta 2017

Tämän hetken lemppareita

Koitin miettiä olenko löytänyt mitään uutta kivaa ja löytyi muutamia asioita, vähän random juttuja,  jotka ovat nousseet ehdottomasti lemppari asioiksi viime aikoina ja kun todella tykästyn johonkin asiaan niin innostun siitä kuin pikku lapsi ja täpisen siitä jatkuvasti.


Suosikki sarja oli ehdottomasti Stranger things. Tulin vähän jäljessä tämän kanssa, mutta päätin katsoa yhden jakson, jotta tietäisin mitä kaikki oikein hypettää. jäinkin koukkuun välittömästi ja nyt on jo toinen katselu kierros menossa. Tämä sarja on aiheuttanut näistä kaikista asioista sen kovimman innostuksen ja täpinän.

Alien-leffat. Nostalgia huuruissani katsoin Alien vs predator ykkösen, joka lopulta muuttui Alien-maratoniksi ja kasvoin melkein sohvaan kiinni kun muutamana iltana katsoin aina pari leffaa yhteen menoon. Nyt täpistään sitten täpistään niin, että kaikki tietää, että Sonja on katsonut vähän alienia.

Lankutushaaste. Tämä ei varsinaisesti ole suosikki asia, mutta olen ylpeä itsestäni kun sain suoritettua kuukauden lankutushaasteen ja aion jatkaa tätä vielä pidemmälle.
Nyx professional makeup ultimate shadow-paletti. Meikkini on yleensä rajoittunut vain pariin väriin, mutta tämän paletin myötä innostuin käyttämään paljon erivärejä silmämeikissä. Niin paljon vaihtoehtoja ja vaihtelua, eikä aina vain sitä pelkkää mustaa ja valkoista.


Tigi Bed Head - shamppoo ja hoitoaine. Mikään muu shamppoo ja hoitoaine ei ole jättänyt hiuksia näin pehmeiksi ja hyvän tuntuisiksi. Tämä myös tuoksuu todella hyvältä ja isot purkit kestää kauan joten ei tarvitse olla koko ajan ostamassa uusia. Nämä purkit on tainneet kestää jo useamman kuukauden, vaikka näitä välillä käyttää kaksikin ihmistä. Voisin suositella myös joululahjaksi!


Pin the fuck ups-blogi. Se nyt vain on päivän kohokohta kun huomaa, että PTFU on postannut jotain ja se postaus luetaan heti. Todella inspiroivaa ja viihdyttävää sisältöä. Olen seurannut blogia jo monta vuotta kertaakaan kyllästymättä. Tykkään lukea blogeja ja tämä on tällä hetkellä yksi suosikki blogeistani. Harmi, että moni blogi on kuolemassa nyt kun youtube tuntuu olevan se juttu.


Ja koska youtube mainittu, niin mainitaan vielä ehdottomasti suosikki tubettajani, Jenna Marbles, jonka videoita katson aina uudestaan ja uudestaan. Välillä todella randomia sisältöä ja jaksaa aina viihdyttää. Häntäkin olen seurannut jo vuosia.

Näistä täpistään nyt. Hetken päästä varmaan täpistään taas jotain muuta.

2 kommenttia:

  1. Monta samaa suosikkia! Stranger Thingsit on just katsottu ja nyt kun selitit Alienista niin alkoi houkuttelemaan niiden katsominen uudelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa katsoa. Ja villin huhun mukaan niitäkin olisi mahdollisesti tulossa vielä lisää :D

      Poista