perjantai 12. tammikuuta 2018

Create a life that feels good on the inside

En tehnyt tälle vuodelle mitään uuden vuoden lupauksia, mutta olen tehnyt paljon suunnitelmia, päätöksiä ja tavoitteita. Myös tähän vuoteen kuuluujonkin verran isoja muutoksia.

 Kerrankin odotan tulevaa vuotta innolla. On viimein aika tehdä niitä asioita, joista on haaveillut ja halunnut ehkä jopa vuosia, mutta jotka aina milloin mistäkin syystä on jääneet tekemättä. Olen ollut niin pohjalla henkisesti, ettei ole ollut jaksamista tai mielenkiintoa tehdä mitään asioiden eteen ja laittaa asioita tapahtumaan. On ollut helpompaa antaa vain olla. Nyt viimeinkin on jaksamista ja intoa.


Tänä vuonna on myös aika ruveta pitämään itsestään parempaa huolta. Ehkä olisi myös aika aloittaa jokin uusi harrastus tai elvyttää jokin vanhoista harrastuksista. Tulevana vuonna on myös paljon tapahtumia, joihin tahdon osallistua. Keikkajalka vipattaa jo.

Tänä vuonna on myös viimein aika olla täysillä oma itsensä eikä himmailla sen takia kun miettii, että mitähän ne muut sitten ajattelee. Tämän takia ei ole uskaltanut edes kokeilla mitään uutta, esim. uutta tapaa meikata jne kun aina miettii muiden mielipidettä. Mutta hitot siitä mitä muut ajattelee jos itse tykkään siitä.


Niinkin pieni asia kuin kaksiväriset kulmakarvat epäilytti kauan, vaikka ne hienolta muilla näyttivätkin ja halusin itsekin kokeilla. Lopulta uskaltaiduin kokeilemaan ja hyvä niin. Tykkään tästä itse ja se riittää. Hyvää vaihtelua ja hyvä alku uusien asioiden kokeilemiseen.

2 kommenttia:

  1. Hyviä tavoitteita tälle vuodelle! Ja nuo kaksiväriset kulmat sopii kyllä tosi hyvin hiusten värin kanssa yhteen :)

    VastaaPoista