maanantai 15. tammikuuta 2018

Sohvaperunan juhlaa

Kaikista leffa ja sarjagenreistä rakastan kauhua yli kaiken. Myös scifi ja rikossarjoja tulee kulutettua paljon. Nyt onkin oikeaa sohvaperunan juhlaa kun pari suosikki sarjaani on julkaissut uudet tuotantokaudet. En seuraa sarjoja tv:stä vaan katson ne yleensä joko netflixistä tai sarjasta riippuen ostan ne dvd:nä ja katselen sitten omassa tahdissa. Poikkeuksen tekee tällä kertaa uusi x-files kausi, jonka aion seurata tv:stä sitä mukaan kun sitä näytetään.
Netflixiä tulee tuijotettua niin läppäriltä kuin puhelimestakin

Yksi ehdottomasti suosikki sarjoistani on American horror story ja harmitti niin helvetisti kun missasin uusimman kauden kun se näytettiin tv:stä. Olin kuitenkin revetä kaikista henkseleistäni kun netflix ilmoitti lisänneensä AHS:n uusimman kauden, Roanoken valikoimiinsa. Tätä kautta on hypetetty paljon, joten myös odotin siltä paljon. Sen kehuttiin olevan varmaankin yksi raaimmista kausista. Roanoke oli ideana ja hyvä ja mielenkiintoinen, mutta kauden toteutus tosi tv muodossa ei oikein iskenyt. Raaka se kyllä oli ja olisin halunnut nähdä lisää Teurastajasta ja noidasta. Kausi olisi ollut yksi parhaita ja kiinnostavimpia jos se olisi vain toteutettu toisin. Tosi tv ei ihan iskenyt.


Odotin myös tammikuuta aivan intopallona kun kuulin, että toinen suosikki sarjani, The X-files saisi jatkoa ja olinkin aivan täpinöissä kun ensimmäinen jakso näytettiin. Jopa enemmän täpinöissä kuin AHS:n uusista jaksoista. Olen pitänyt jokaisesta x-files kaudesta ja vaikka tämä uusi kausi vaikuttaakin ihan lupaavalta niin olen silti sitä mieltä, ettei sarjalle ehkä kuitenkaan olisi enää tarvinnut tehdä jatkoa vaan sen olisi voinut jättää siihen mihin se 9 kauden ja kahden leffan jäljiltä jäi. Jo tämän uuden kauden ensimmäisessä jaksossa on sotkettu vanhaa juonta  entisestään ja väistämättä iskee pieni myötä vitutus Fox Mulderin puolesta. Aion silti katsoa kauden intopallona loppuun asti.


Katu-uskottava Mulder and Scully - t-paita päälle ja linnoittautumaan sohvannurkkaan. Siitä on maanantai-illat nyt tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti