torstai 1. helmikuuta 2018

Meikkipohdintoja

Välillä tuntuu, että kalliimmat meikit ovat automaattisesti ne parhaat ja olet nolo jos käytät halpoja meikkejä. Itse tykkään meikata ja se on myös yksi tapa toteuttaa itseäni, mutta en tykkää käyttää suuria summia meikkeihin. Pyrin ostamaan meikkini aina mahdollisimman halvalla. Laitan naamaani lähes tulkoon päivittäin, joten tietyt tuotteet kuluu melko nopeasti. Niinpä ostan mieluiten halvimman mahdollisen (mutta silti toimivan) tuotteen. Näin jää sitten ylimääräistä rahaa muuhun, kuten esimerkikse sisustamiseen. Kaunis, viihtyisä ja kotoisa koti on minulle tärkeämpi kuin naamani. Tuntuu niin turhalta rahan kulutukselta ostaa jotain kalliita meikkisiveltimiä ja meikkejä, koska koen ne tavallaan semmoiseksi "ylimääräiseksi kivaksi", koska ne eivät ole elämisen kannalta välttämättömiä. Minulla ei kuitenkaan ole mitään kalliimpien meikkien käyttämistä vastaan ja itsekin haikailen välillä kalliimpien meikkien perään. Esimerkiksi Jeffree Starin huulipunat houkuttelee todella paljon, samoin kuin hänen Beauty killer- luomiväripaletti. Ei vain ole vielä millään malttanut ostaa.


Yksi suosikki merkeistäni on Nyx, joka on kyllä edullinen merkki, mutta toinen vakio merkki jota käytän on Essence, joka taitaa olla tällä hetkellä varmaankin halvin mahdollinen merkki. Vaikka heidän tuotteensa ovatkin halpoja niin ne ovat yleensä myös toimivia ja ajavat asiansa hyvin. Essence voitti mm. erään testin jossa testailtiin eri ripsivärejä. Myös heidän pohjustustuotteensa ovat paljon kehuttuja. Tietenkään kaikki tuotteet ei toimi toivotulla tavalla ja kaikki ei toimi kaikilla. Esimerkiksi Essencen nestemäiset huulipunat eivät mielestäni toimi. Tällöin ostan suosiolla jonkun kalliimman tuotteen joka toimii.


Jos vertaillaan vähän hintoja niin lähes päivittäin käyttämäni eyeliner maksaa Essencellä 3,09€  kun taas vastaava tuote maksaisi Nyxillä 7,90€ , mikä ei sekään ole kallis, mutta kun saman tuotteen saa halvemmallakin niin tottakai otan sen halvemman version. Ja ihan vaan vertailun vuoksi IsaDoralla eyeliner maksaa 18.30€ ja Clarinsilla 31,00€ (hinnat Sokokselta). Sama juttu myös meikkisiveltimissä. Näistäkin kiskotaan välillä omasta mielestäni älyttömiä hintoja. Essencellä on tarjota muutamia erilaisia siveltimiä, joista olen itse pitänyt, mutta valikoima on toki aika suppea.


Ebayn yksisarvis mekkisiveltimet oli pakko saada 

Kun olen aikeissa kokeilla jotain uutta tuotetta, jota en ole ennen kokeillut, esimerkiksi consealeria niin ostan kokeiluun ensimmäisenä tietysti sen halvimman tuotteen, jotta pääsen kokeilemaan mitä kyseisellä tuotteella voi tehdä ja pidänkö siitä ja onko minulla sille käyttöä. Jos halvin tuote ei ole toimiva niin sitten voin kokeilla jotain vähän kalliimpaa. Harmittaa niin helvetisti jos ostat kokeiltavaksi jonkin kalliin tuotteen etkä sitten pidäkään siitä ja tuote jää käyttämättä.

2 kommenttia:

  1. Meikkisiveltimet tosiaan voi maksaa jotain ihan älyttömiä summia! Edullisemmillakin pärjää ja monessa varmaan brändi on se, joka maksaa. Kosmetiikan osalta mun luottobrändi on Lumene. Lumenella tosin on aika tylsiä luomivärejä, ja nyt onkin pohdinnassa että alkaisiko kasaamaan omaa palettia Nyxiltä vai Essenceltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyxillä on ainakin aivan edullisia ja todella pigmenttisiä luomivärejä. Essenceltäkin löytyy hyvän näkösiä luomivärejä, mutta niitä en ole vielä päässyt kokeilemaan.

      Poista