sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Rauhallinen viikonloppu

Sellaiset viikonloput, jolloin ei tarvitse laittaa herätystä, eikä tarvitse lähteä mihinkään ovat viimeisen reilun kuukauden ajan olleet harvassa, eikä siinä mitään on vain kiva kun on jotain tekemistä. Lauantaina kuitenkin sain viettää pitkästä aikaa rauhallisen aamun ja päivän, vaikka illalla olikin sitten taas tapahtumaa tiedossa.Aamulla oli aikaa panostaa hieman enemmän aamupalaan ja sen sai syödä rauhassa samalla kun töllötti netflixistä sarjaa, joka kertoi 80-luvun leluista. Mielenkiintoinen sarja, suosittelen! Erityisesti kiinnosti jakso, jossa kerrottiin Barbien historiasta, enkä tiennyt, että Barbie perustuu saksalaiseen seksinukkeen. Lapsuus pilalla? Ei sentään.


Niin kalpee, että nenä katos. Hitaan ja täydellisen aamun kruunasi ulkona vallitseva auringonpaiste

Ei ollut mitään kiirettä pukea ja laittautua vaan senkin sai tehdä kaikessa rauhassa samalla kun fiilistelee hyvää musiikkia ja lorvailee yli-isossa t-paidassa. Viikolla pukeminen ja laittautuminen on sitä, että kiireellä säntäilee joka suuntaan ja toisella kädellä kiskoo sukkaa jalkaan kun toinen käsi sutii meikkiä naamaan.

Ulkona vallitseva sää vaikuttaa mielialaan todella paljon ja tämän aamun kruunasi se, että ulkona paistoi aurinko ja sää oli aivan täydellinen. Ihan pieni pakkanen, lumi ja aurinko on täydellinen yhdistelmä. Tällaisia aamuja lisää, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti