perjantai 30. maaliskuuta 2018

Let's do the time warp again

Pakko myöntää, että omalla kohdallani on ollut sivistyksessä valtava aukko, sillä en ollut ennen viime viikonloppua nähnyt Rocky Horror showta. Nyt tuli kuitenkin täydellinen tilaisuus korjata tämä aukko sivistyksessä kun Vaasan ylioppilasteatteri esitti muutamana iltana tämän kyseisen musikaalin /näytelmän. Korsetti kireälle ja kohti teatteria!


Tiesin kyllä näytelmän juonen noin suurin piirtein, vaikken ollut sitä koskaan nähnytkään. Olin yllättynyt siitä kuinka hyvin näyttelijät vetivät roolinsa ja kuinka hyvin yleisö oli mukana. Rocky horror show'n perinteisiinhän kuuluu, että yleisö saa osallistua näytelmään erilaisilla huudoilla ja rekvisiitalla. Varsinkin näyttelijöiltä tämä vaati kunnolla heittäytymistä rooliinsa. Ehkä hieman huvitti katsoa näyttelijöiden asuja,varsinkin korsetteja ja chokereita kun hoksasin, että omasta vaatekaapistani löytyy juuri samanlaiset vetimet. Näytelmä oli kuitenkin hyvin onnistunut ja vauhdikas ja kappaleetkin jäi korvamatoina kummittelemaan päähän niin kiitettävästi, että niiden tahdissa onkin sitten mennyt muutama päivä.


En ole käyttänyt korsettia vuosiin, eikä vanha, teiniaikojen korsettinikaan ole mahtunut kunnolla päälle enää vuosiin. Olen haikaillut uuden korsetin perään jo kauan, mutten vain ole malttanut ostaa sitä. Kuitenkin noin kuukausi sitten eksyin pitkästä aikaa Morticiaan ja myyjä sai minut sovittamaan yhtä Burleskan ihanuutta. Mukaanhan se lähti. Fiilis oli vähintäänkin nostalginen kun pitkästä aikaa kiskoi korsetin päälleen. En vain muistanut kuinka pahoin tähänkin voi jäädä koukkuun ja nyt jo kädet tärisee, että pitäisikö malttaa ostaa toinenkin..

4 kommenttia:

 1. Kaunis korsetti! Mulla on teiniajoilta muistona tallessa enää vain yksi korsettiräpellys, jonka itse valmistin. Käytin siihen muistaakseni metalliluita, mutta päällikangas oli jotain Eurokankaan luirua pvc-tyyppistä kangasta. Mitähän tuli ajateltua... :D Enää ei ole kyllä vuosiin tullut korsetteja käytettyä, kun mukavuus on mennyt edelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin muistelin että silloin teininä pystyi hillua koko päivän metalliluisessa korsetissa ilman mitään ongelmia mutta ei ihan pysty samaan enää :D

   Poista
 2. Ah, korsetit on ihania. Mulla on pari korsettia, mutta toinen on joku halppisunderbusträpellys ja toinen taas hieman epäkäytännöllinen kokopitkä, joten niitä ei tule käytettyä. En ole vielä törmännyt haaveitteni yksilöön ja ei ole rahaa teetättääkkään.

  Rocky Horror show pitäisi kyllä nähdä. Ei vaan ole vielä tullut siihenkään mahdollisuutta vastaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös ollut joskus joku halpis koko pitkä rimpula korsetti jossa oli muovi luut.

   Oli yllätys että täällä esitettiin tuo Rocky horror show ja suosittelen kyllä heti tilaisuuden tullen käydä katsomassa!

   Poista