maanantai 19. maaliskuuta 2018

Viikko tiivistettynä


Viime viikko on meni aivan hirveällä vauhdilla ja tuntuu, että vaikkei oikeastaan muka kerennyt tehdä yhtään mitään niin silti tapahtui ihan hirveästi. Halusinkin jakaa jotain asioita, jotka jäi  viikolta mieleen. Viikon aikana olen... 

..vihannut talvea ulkona vallitsevan liukkauden, tuulen, loskan ja rankan lumisateen takia. Lumiset maisemat näyttää upealta, mutta alkaa jo riittää. Voisko tää talvi pikkuhiljaa loppua ja kevät alkaa?

..taistellut itseäni vastaan, että käyttäisi iltoja siihen kun nukkuu päikkäreitä. Mutta kun sehän on parasta kun ulkona tulee niin perkeleesti lunta/ räntää ja voit vain tyytyväisenä kömpiä peittojen alle ja katsoa ikkunasta tyytyväisenä surkeaa säätä kun itse ei tarvitse olla ulkona.


..riemuinnut silkasta materialismionnesta kun maltoin viimein ostaa jo kauan haaveilemani The bride of the Frankenstein paidan. Sen lisäksi maltoin ostaa myöskin kauan haikailemani Stephen Kingin Salem's lot-leffan. Kumpikaan ei ollut kallis, mutta nuuka on nuuka ja kaikkea pitää aina miettiä niin kauan. Materialismionni on toisaalta helppo keino ilahduttaa itseään ja toisaalta se on vain ärsyttävää. Miksi täytyy saada jotain, että voi sitten riemuita siitä muutaman päivän.

..ruvennut syömään appelsiineja ihan intopallona. Olen aina vihannut appelsiinien kuorimista,  mutta sekin ongelma on sivuuttettu kun keksi kätevän ja nopean tavan niiden kuorimiseen, eikä se enää ole niin tuskastuttava operaatio.


..ottanut ilon irti lisääntyneestä valon määrästä. Lisääntynyt luonnonvalo lisää myös lukuintoa. Keinovalossa lukeminen ei ole niin mukavaa kuin se on luonnonvalossa. Loppu viikosta alkoi aurinkokin ilmestyä.

..riemuinnut myös pienistä kevään merkeistä; vähäisestä lumen sulamisesta ja auringon paisteesta. Tulevaa kevättä on kiva fiilistellä samalla kun pistää cd-soittimeen Alice Cooperin 70-parhaat ja kylvää kanille kevään ensimmäiset ohraruohot. Olen aina inhonnut puutarhan hoitoa, mutta silti lähestyvä kevät aiheuttaa aina sen, että alkaa suunnittella kukkapenkkejä kesäksi.


2 kommenttia:

  1. Alan pikkuhiljaa yhtymään tuohon liukkauden ja kylmyyden vihaamiseen. Olisi niin ihanaa kävellä ilman, että koko ajan saa pelätä sairaalareissua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :D Ja alkaa tämä jatkuva lumisadekin ottaa jo hermoon. Varsinkin tänään kun ulkona tuulee niin helvetisti ja sitten tulee vielä lunta. Hyi

      Poista