keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Ikean uusi elämä

Asunnossani on edelleen jäljellä muutamia opiskeluaikoina ostettuja huonekaluja. Iso osa niistä on ikeaa, koska olihan se halpaa ja ajoi asiansa. Olen kuitenkin pikkuhiljaa uudistanut huonekaluja ja jo pitkään etsinnässä on ollut muunmuassa lipasto, mutta kun sopivaa lipastoa ei ole tullut vastaan niin on lipaston virkaa toimittanut ikean kallax-hylly, johon ostin erikseen vetolaatikoita. Hylly on kuitenkin jo nähnyt elämää ja minä kaipaan vaihtelua, joten päätin vähän tuunata sitä. Pidän vanhoista rokokoo-tyylisistä huonekaluista, joten halusin hakea tähän vähän samanlaista henkeä.


Hylly ennen tuunausta


Puiset, maalaamattomat puukoristeet löytyi Wishiltä (mitä sieltä ei löydy? nämäkin oli täys yllätys) ja koska kiinalaatu niin en odottanut näiltä kovin paljoa, mutta laatu yllätti tällä kertaa positiivisesti. Maalasin ne mustiksi ja kuivumisen jälkeen kiinnitin hyllyyn kontaktiliimalla. Hylly tuunauksen jälkeen.

Itse olen tyytyväinen lopputulokseen. Piristää ilmettä huomattavasti! Ehkä vetimetkin olisi voinut vaihtaa, mutta tähän hätään ei löytynyt mitään tarpeeksi hienoja ja tyyliin sopivia. Halpa ja helppo tuunaus.

6 kommenttia:

 1. Onpa hieno ja niin yksinkertainen pieni lisäys, tuli ihan täysin uusi ilme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Tykkään ennemmin koittaa tuunata vanhaa kuin ostaa aina uutta

   Poista
 2. Nätti! Ikeasta saa tuollaisilla yksityiskohdilla helposti vähän yksilöllisempää. Meiltä löytyy tuunattu Ikean Lack-sohvapöytä. Tosin pinta on nyt vuosien varrella ottanut sen verran osumaa, että pitänee kohta keksiä jotain muuta tilalle :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Ikea on sellaisenaan kyllä loppujen lopuksi aika tylsää. Tuossakin hyllyssä alkaa kyllä pinta olla todella elämää nähnyt.

   Poista
 3. Jestas! En tiennyt että Wishilta saa tuommoisiakin, mutta tosiaan mitäpä ei :D harmi että tuommoiset eivät sovi yhteenkään omista huonekaluistani, mutta hyvä tietää moisten olemassaolo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin löysin nämä vahingossa ja kun oikein alkaa tutkimaan niin vaihtoehtojahan löytyy :D

   Poista