perjantai 11. toukokuuta 2018

Aina ei mene niin kuin Strömsössä


Ihmiset hehkuttaa somessa aina sitä kun tapahtuu jotain kivaa ja sitä kuinka mahtava päivä on ollut. Jos vaikka vaihteeksi hehkuttaisi sellaisia päiviä, joilloin kaikki ei vain mene niin kuin strömsössä, sillä näitäkin päiviä tulee vastaan.

Nämä päivät ovat sellaisia, jolloin ensin nukkuu aamulla vähän liian pitkään ja sitten alkaa tehdä kiireessä aamupalaa. Siinä tohinassa onnistuu tökkäämään sormensa sauvasekoittimen terään ja heti perään raapaisee kätensä vielä raastimeenkin kun kaivelee laatikon kätköistä pientä muovipussia. Aamupuurotkin lentelee pitkin rinnuksia.

Nämä päivät ovat myös niitä kun todennäköisesti unohtaa lähtiessä työavaimetkin kotiin ja tämän seurauksena on pasmat jo niin sekaisin, että unohtaa töissäkin jatkuvasti, että mitäs sillä päivän To do- listalla olikaan. Lounastauollakin onnistuu kippaamaan ruokansa ylösalaisin pöydälle. Hienoa, olenhan aina halunnut syödä ruokani suoraan pöydältä. Tässä vaiheessa alkaa jo huumori loppua.

Kotimatkalla pitäisi käydä vielä ruokakaupassa, mutta on niin ajatuksissaan, että ajaa risteyksestä huti ja joutuu kiertää vähän pidemmän kautta kauppaan. Kaupassa ollessaan luulee muistaneensa kaiken ja kotona huomaa, että jotain oleellista unohtui kuitenkin.

Kaiken tämän jälkeen on hyvä vain kömpiä peittojen alle katsomaan netflixiä pupun kanssa. Se oli semmonen päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti