maanantai 21. toukokuuta 2018

#nokkakipee


Kesä tuli yhtäkkiä yllättäen ja se vaikuttaa ainakin minuun monin eri tavoin. Ulkona tuoksuu kesältä ja se innostaa entistä enemmän liikkumaan ulkona. Se innostaa ja antaa virtaa uusiin asioihin. Usein keväisin kuulee kuinka ihmiset aloittavat aina kevät siivouksen. Itse en kuulu tähän ryhmään, mutta poikkeuksellisesti tänä vuonna kevään tullen iski valtava tarve käydä tavaroita läpi ja alkaa heittämään täysin turhia asioita pois. Samalla lämpö ja aurinko (ja kaveri) on saanut innostumaan liikkumisesta entistä enemmän ja sen seurauksena on vakavasti harkinnan alla salijäsenyyden hankkiminen.

Kävin myös viimein hankkimassa itselleni synttärilahjan, jonka itselleni lupasin. Samalla sain ruksata yhden haaveen toteutetuksi listaltani. Kävin siis ottamassa viimein nenälävistyksen, josta olen haaveillut jo vuosia, mutta on aina jänistänyt sen verran, ettei ole saanut aikaiseksi käydä sitä ottamassa.  Tämäkin oli harkittu juttu, eikä hetken päähänpisto, mutta joku olisi voinut varoittaa, että tähän jää koukkuun samalla tavalla kuin tatuointeihin!


Päätin pitää kesälomani kahdessa pätkässä ja kesälomasuunnitelmiakin alkaa olla jo vaikka kuinka paljon! Eniten kuitenkin odotan sitä, ettei tarvitse stressata työasioista ja saa nukkua rauhassa.

4 kommenttia:

 1. Hyvin sopii tuo nenäkoru sinulle, kannatti uskaltaa! :)

  VastaaPoista
 2. En ees käsittänyt, että nokkakoru on uus juttu vaikka moneen kertaan luinkin, että kävit ottamassa. Se sopii sinulle siis erittäin hyvin kun on noin osa sun naamaa!

  Ja minä en oo vielä päättänyt, milloin pitäisin omat lomani. Voisinpa harkita pitäväni myös pätkissä niinkuin sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Töissäkään ei ole kukaan huomannut, että se koru on nokkaan ilmestynyt. Ajattelevat että se on ollut siinä aina. Sama homma tatuointien ja shokkivärjättyjen hiusteni kanssa. Kuulemma näyttävät minulla niin luonnollisilta :D

   Poista