torstai 14. kesäkuuta 2018

Be the best fucking human you can be

Fiilis on ollut nyt jo pidempään todella hyvä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Aloitin myös vajaa 2 kuukautta sitten viimein kunnon elämäntapa remontin, enkä voisi olla enempää tyytyväisempi tästä päätöksestä. Tällä hetkellä fiilis on juuri sellainen, että mähän pystyn ihan mihin vaan!


Olen jo vuosia haikaillut salilla käymisen aloittamisesta, mutta se on aina tyssännyt siihen, ettei ollut ketään kaveria, joka olisi innostunut lähtemään mukaan ja yksin ei sitten mitenkään päin uskalla eikä kehtaa ja koko ideakin oli lopulta kuollut ja kuopattu lopullisesti. Keväällä kuitenkin ystäväni pyysi minut mukaan erään kuntosalin ohjatulle ilmaistunnille ja se oli menoa sitten. Ensin viikon ilmainen kokeilu pätkä ja sitten jäsenyys ja kohta löysinkin itseni jo salilta noin joka toinen päivä. Välillä yksin ja usein ystävän kanssa.

Alunperin koko saliharrastus ajatuksen takana oli vain painon pudotus, mutta nyt olen huomannut, että nyt tärkeämpää onkin se, että salilla on kiva käydä ja siihen jää koukkuun. Samalla kunto kasvaa ja kroppa kiinteytyy, fiilis on hyvä ja voi olla tyytyväinen itseensä. Tärkeintä on hyvä fiilis. Kaiken huipuksi on vielä yhteinen harrastus ystävän kanssa.

Aamulla puuroa, jogurttia ja marjoja. Lounaalla riisiä, kanaa, pähkinöitä, porkkanaa ja ituja.

Kuntoilun lisäksi elämäntapa remonttiin kuuluu myös ruokavalion tarkistaminen. Syön aika harvoin enää punaista lihaa ja olen korvannut sen kanalla. En syönyt kanaa vuosiin ja olen niin onnellinen, että eräs ystäväni opetti minut uudestaan syömään kanaa. Niin hyvää! Tämän lisäksi pyrin syömään vihanneksia aina tarpeeksi. Töihin teen eväät aina itse, enkä hae evääksi mitään eineksi. Terveellisempi vaihtoehto ja myös huomattavasti halvempaa. Herkut ei ole täysin kiellettyjä, mutta niidenkin määrää pyrin vähentämään. Veden juontia taas olen lisännyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti