maanantai 18. kesäkuuta 2018

Kesäloma suunnitelmia

Vietän kesälomani kahdessa osassa ja nyt ensimmäisen lomapätkän alettua on hyvä niputtaa niitä kuuluisia lomasuunnitelmia. Yleensähän siinä kuitenkin käy niin, että vaikka olisi kuinka hyvin listannut, että mitä tahtoo lomallaan tehdä niin suunnitelmat muuttuu tai jää muuten vaan kuitenkin tekemättä. Katsotaan kuinka omien suunnitelmien käy.


Tahdon myös aikaa ihan vain maata sohvalla rauhassa, rentoutua ja kuunnella hiljaisuutta ja ulkoa kuuluvaa lintujen laulua. (Yleensä harmonian kuitenkin rikkoo myös ulkoa kuuluva naapurin lasten möykkääminen)


Odotan myös innolla Nummirockia. Nummessa on tänä vuonna ihan hyvä bändi kattaus, vaikka ei kuitenkaan mitään must see-bändiä. Nummi on silti ollut jo monena vuonna osa kesää ja juhannusta. Minulla on iso auto, jossa mahtuu hyvin nukkumaan ja olenkin siinä nukkunut jo useampana vuonna. Auto, eli Nummirock motörhome onkin jo valmiina ja lähtökuosissa.

Nummeakin enemmän odotan kuitenkin Saarihelvettiä, jossa on todella kovia esiintyjiä. Tosin sitä joutuu odotella elokuun alkuun asti.


Odotan sitä, että saan kaikessa rauhassa käpertyä teekupin ja mansikoiden kanssa sohvan nurkkaan kirjojen kanssa. Lukemista odottavien kirjojen pino kasvaa, kun normaali arkena ei aina oikein tahdo löytää aikaa lukemiselle.

Olisi hauska tehdä kesällä kavereiden kanssa jonkinlainen roadtrip. Tämän toteutuminen on kuitenkin aika epätodennäköistä, mutta ainahan sitä sopii toivoa.

Olisi myös kiva viettää ihan muuten vaan aikaa kavereiden kanssa. Hyvää seuraa, ruokaa ja juotavaa.


On viimeinkin aikaa pitää kunnon kauhumaraton. Erityisesti nimenomaan vanhoja klassikko kauhuleffoja. Näiden katsomiseen tarvitsee oikean mielentilan ja olen täpisten odottanut, että pääsisin näitä rauhassa katsomaan. Arjessa töiden jälkeen harvoin jaksaa keskittyä katsomaan vanhoja mustavalkofilmejä vaan silloin ainakin minä saatan herkästi nukahtaa kesken.

Tietysti odotan sitä, että saa nukkua pidempään ja panostaa aamupaloihin ja ruokaan yleensäkin.

Ja kaiken tämän muun ohessa olisi kiva koittaa saada taas näitä keskeneräisiä projekteja eteenpäin. Todennäköisesti en kuitenkaan saa tämän osalta aikaan yhtään mitään.


2 kommenttia:

  1. Mustavalkoisissa kauhuleffoissa on kyllä ehdottomasti oma tunnelmansa. Silti nykypäivän leffoihin tottuneena ne on ehkä vähän liian hidastempoisia. Niissä on kuitenkin huima määrä kaikkea mieleenpainuvaa, kuten vaikka Draculan linnan vyötiäiset :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne vähän hidastempoisia, mutta niissä on oma tunnelmansa. Ja niissä on nimenomaan hauskoja yksityiskohtia :D

      Poista