sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Selfcare sunday

Sunnuntai on hyvä päivä rentoutua kunnolla ja hemmotella itseään ennen alkavaa työviikkoa. Toki rentoutua ja hemmotella itseään voi minä tahansa muunakin päivänä. Listasin omia suosikki selfcare - juttujani, joita pyrin toteuttamaan edes kerran viikossa.


Nauti hitaasta aamusta. Nuku niin pitkään kuin unta riittää, heräile rauhassa. Panosta aamupalaan. Tee itsellesi sellainen aamiainen, joillaista sinulla ei yleensä olisi aikaa tehdä. Herkuttele. Juo teetä ja nauti sen kanssa tummaa suklaata.Rentoudu. Älä suunnittele mitään kiireistä aikataulua päivälle.  Polta suosikki tuoksukynttilääsi ja istu/makaa kaikessa rauhassa kuunnellen raihoittavaa musiikkia. Jos alkaa väsyttää, voit ottaa lyhyet päiväunet. Nauti siitä, ettei ole kiire minnekään eikä tarvitse tehdä mitään. Voi vain olla rauhassa.


Hemmottele itseäsi. Värjää hiukset, tee kasvonaamio, lähde ulos syömään, varaa aika hierojalle jne


Vietä kokonainen päivä ilman tv:tä ja tietokonetta. Sen sijaan voit vaikka lukea tai käydä ulkona. Itse olen netflixin suurkuluttaja, mutta on silti yllättävän helppoa olla kaiken aikaa tuijottamatta ruutua ja tehdä sen sijaan jotain muuta. Aina parempi jos pystyisi olla myös kokonaan ilman somea, mutta itselläni on vähintäänkin puhelin aina käden ulottuvilla.

Tapoja rentoutua ja viettää huoletonta, mukavaa päivää on vaikka kuinka paljon ja jokainen löytää itselleen ne parhaat tavat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti