keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Alternativeblogimiitti @ Tampere


Naama oli kuosissa vielä ennen junaan nousua

Viime viikonloppuna uhmasin hellettä hyppäämällä junaan ja suuntasin kohti Tamperetta ja alternativeblogimiittiä. Muistelisin, että vielä muutama vuosi sitten erilaisia blogimiittejä oli paljon useammin, mutta tuolloin itselläni ei ollut mahdollisuutta osallistua niihin. Senpä takia olinkin enemmän kuin täpinöissäni siitä, että nyt järjestettiin miitti ja pystyin osallistumaan siihen. Monet bloggaajat ovat lopettaneet ja aktiiviset alternativeblogit alkaa muutenkin käydä vähiin kun porukka on siirtynyt youtuben puolelle, mikä on vähän harmi, joten senkin vuoksi oli kiva päästä tapaamaan muita, jotka vielä pitävät perinteistä blogia.


Kokoonnuimme helteisenä lauantaina Tampereen Koskipuistossa. Olen yleensä huono tutustumaan uusiin ihmisiin, joten senkin vuoksi tämä miitti oli paikallaan. Pääsi tutustumaan muihin saman henkisiin ihmisiin. Toivottavasti tällaisia miittejä saadaan järjestettyä jatkossakin ja saadaan alternativeblogiyhteisöä vähän elvytettyä. Kiitos vielä kaikille mukana olleille tätäkin kautta!Mukana oli:Mad Dressmaker  Art of the Dress

Suski  Desperate Hell


p.s. Ei pitäisi valittaa kun kerrankin on oikeasti lämmin (helvetillisen kuuma) kesä, mutta voisko              tää  jo loppua ja voisko syksy alkaa!

2 kommenttia:

  1. Kiva ollut huomata, että alternativeblogimiitille oli kysyntää muutenkin kuin vaan mun ja Enin päiden sisällä :D Oli mahtavaa kun pääsi tutustumaan suhun ja muihin. Toivottavasti näiden myötä tosiaan saataisiin skeneä vähän elpymäänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä todella löytyy kysyntää ja oli huippua päästä näkemään muita bloggaajia ^^

      Poista